مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی از برگزاری سومین جشنواره انگور و دومین جشنواره دوشاب با همکاری فرمانداری ملکان خبر داد. عصر تبریز: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی از برگزاری سومین جشنواره انگور و دومین جشنواره دوشاب با همکاری فرمانداری ملکان خبر داد. به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث […]

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی از برگزاری سومین جشنواره انگور و دومین جشنواره دوشاب با همکاری فرمانداری ملکان خبر داد.

عصر تبریز: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی از برگزاری سومین جشنواره انگور و دومین جشنواره دوشاب با همکاری فرمانداری ملکان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی، مرتضی آبدار با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه شهرستان ملکان قطب‌ تولید انگور در سطح استان به شمار می‌رود لذا برگزاری جشنواره انگور نقش مهمی در برندسازی و فروش محصولات می‌تواند ایفا کند.

آبدار همچنین اظهار کرد: شهرستان ملکان با تولید بیش از ۱۰۰ نوع انگور از جایگاه بسیار ارزنده‌ای در سطح کشور برخوردار است و شیره انگور نیز به عنوان یکی از فرآورده‌های اصلی آن یکی از قدیمی‌ترین سوغاتی‌های ملکان به حساب می‌آید.

وی با اشاره به برگزاری همزمان دومین جشنواره دوشاب ‌افزود: شیوه‌ تهیه سنتی دوشاب از انگور و تولید سایر فرآورده‌های وابسته به آن از قبیل تهیه کشمش، آبغوره و شیره انگور که در این شهرستان وجود دارد که اخیرا شیوه سنتی تهیه دوشاب (شیره انگور) ملکان پس از بررسی‌های صورت گرفته از سوی کمیته تخصصی ثبت آثار کشور در فهرست آثار ناملموس ملی به ثبت رسیده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان‌شرقی گفت: این جشنواره فرصتی برای معرفی توانمندی‌های شهرستان ملکان در زمینه‌های مختلف محصولات بومی و تولیدات صنایع دستی است و در مراحل بعدی فرصت جذب گردشگران را نیز فراهم می‌کند.

گفتنی است سومین جشنواره انگور و دومین جشنواره دوشاب در محل مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان ملکان پذیرای مردم و گردشگران خواهد بود.