رمضان با طعمِ زولبیا و بامیه
عکاس : فاطمه دخت‌فرج | شناسه خبر : 35887 | تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۸ |

هر سال با فرا رسیدن ماه رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی های مورد علاقه روزه داران تبدیل می‎شود و کارگاه های شیرینی پزی توجه ویژه ای به پخت آن دارند. در تهیه زولبیا و بامیه از ماست، نشاسته، تخم مرغ و آرد استفاده می شود. هنگامی که زولبیا بامیه آماده شد آن را در شکر قوام یافته می اندازند تا شیره را به خود جذب کند و شیرین شود.

برچسب ها
نظر شما
گالری تصاویر مشابه