به گزارش عصرتبریز، مرتضی موحدنیا در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: جلد دوم «برنامه راهبردی-عملیاتی شهرداری تبریز» با محوریت «شاخصهای کمی» و «اولویتهای اجرایی» با هدف تدقیق مقاصد توسعه شهری و تعیین شاخصهای کلیدیِ «قابل سنجش» و «زمانبندی شده» به چاپ رسید.
وی افزود: در تهیه و تدوین این سند که با تکیه بر توان و دانش مدیران اجرایی و کارشناسان مجموعه شهرداری و با مشارکت و نقشآفرینی موثر مرکز پژوهشهای شورا انجام گرفته، تعداد ۲۱ جلسه کارشناسی در قالب ۳۲۳ نفر ساعت به تعریف و تبیین مفهومی و عملیاتی شاخصهای کمی و تعداد ۳۰ جلسه کارشناسی در قالب ۵۱۱ نفر ساعت به انجام رسیده است.
موحدنیا اظهار کرد: ماحصل این اقدامات تهیه و تدوین ۲۸۸ شاخص کمی در ۱۰ حوزه تخصصی؛ اجتماعی و فرهنگی، ایمنی و مدیریت بحران، حملونقل و ترافیک، ساختاری و اداری، فناوری و هوشمندسازی، فنی و عمرانی، مالی و سرمایهگذاری، محیطزیست و خدمات شهری، معماری و شهرسازی و گردشگری بوده است. این شاخصها در مصوبه شماره ۲۰۱ مورخ ۱۳/۰۷/۱۳۹۹ به تصویب شورای اسلامی شهر رسیده است.
وی همچنین تصریح کرد: در این کتاب «اولویتهای اجرایی» مجموعه شهرداری تبریز در قالب برنامه، دستورالعمل، لایحه، طرح مطالعاتی، تهیه سامانه و اقدام تا سال ۱۴۰۲ نیازسنجی و احصا شده است.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار تبریز اضافه کرد: به طوری که در این اولویتبندی، تعداد ۲۳ برنامه، ۲۷ دستورالعمل، ۸ لایحه، ۳۹ طرح مطالعاتی، ۵۱ سامانه و ۳۱۴ اقدام پیشبینی و در دستور کار قرار گرفته است.