رئیس پلیس فتای نیروی انتظامی آذربایجانشرقی از فعالیت ۱۷۰ مسنجر و پیغام رسان در عرصه تبلیغ و توزیع مواد مخدر در فضای مجازی خبر داد. محسن محمودی عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اظهار داشت: پلیس فتا از سال ۱۳۹۰ شکل گرفته و مبارزات خود را در عرصه سایبر آغاز کرده […]
رئیس پلیس فتای نیروی انتظامی آذربایجانشرقی از فعالیت ۱۷۰ مسنجر و پیغام رسان در عرصه تبلیغ و توزیع مواد مخدر در فضای مجازی خبر داد.
محسن محمودی عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اظهار داشت: پلیس فتا از سال ۱۳۹۰ شکل گرفته و مبارزات خود را در عرصه سایبر آغاز کرده است.
وی افزود: با توجه به اینکه هویت فروشندگان در فضای مجازی پنهان است، این فضا بستر مناسبی برای هرگونه تبلیغ و فروش مواد مخدر به شمار میرود و شناسایی فروشندگان موادمخدر در فضای مجازی بسیار سخت از فضای حقیقی است.
محمودی با اشاره به بکارگیری از ابزارهای خاص و مخفی اینترنتی توسط فروشندگان مجازی مواد مخدر ابراز داشت: باید ابزار لازم برای پلیس فتا برای مبارزه با فروشندگان مجازی فراهم شود.
رئیس پلیس فتای نیروی انتظامی آذربایجانشرقی در ارتباط با نحوه تبلیغات و فروش موادمخدر در فضای مجازی توضیح داد: مردم عادی معمولا فقط با چند مسنجر مثل تلگرام و اینستاگرام در فضای مجازی آشنایی دارند در حالی که ۱۷۰ مسنجر و پیغام رسان در این عرصه فعال هستند.
وی از فیسبوک به عنوان بزرگترین شبکه اجتماعی فعال و بهترین بستر فضای مجازی برای تبلیغ و توزیع مجازی مواد مخدر به صورت غیرموبایلی و فروش تجهیزات مواد مخدر و مصرف مواد مخدر صنعتی دیجیتال و شنیداری یاد کرد.
محمودی با بیان اینکه مصرف مواد مخدر صنعتی در بین زنان رو به رشد است به طوری که نسبت مصرف مواد مخدر سنتی آقایان به خانمها ۹ به یک و مصرف مواد مخدر صنعتی ۴ به یک است، افزود: شاهدانه بیشترین مصرف مواد مخدر را به خود اختصاص داده و در فضای مجازی هم بیشترین تبلیغ را دارد.
رئیس پلیس فتای نیروی انتظامی آذربایجانشرقی اعلام کرد: در هفتههای گذشته ۴۰ پرونده را در زمینه توزیع و تبلیغ مواد مخدر در فضای مجازی مورد بررسی قرار دادهایم.
منبع:فارس