گوگل محبوبترین کارفرمای دنیا است. سالانه بیش از ۲.۵ میلیون نفر برای کار کردن در این شرکت اقدام میکنند، در حالی که تنها حدود ۴هزار نفر استخدام میشوند. طبق گفته بیزینس اینسایدر، حقوق کارآموزها بین ۷۰ تا ۹۰ هزار دلار در سال است، مهندسهای نرمافزار ۱۱۸ هزار دلار حقوق میگیرند و متوسط حقوق مهندسهای ارشد […]
گوگل محبوبترین کارفرمای دنیا است. سالانه بیش از ۲.۵ میلیون نفر برای کار کردن در این شرکت اقدام میکنند، در حالی که تنها حدود ۴هزار نفر استخدام میشوند.
طبق گفته بیزینس اینسایدر، حقوق کارآموزها بین ۷۰ تا ۹۰ هزار دلار در سال است، مهندسهای نرمافزار ۱۱۸ هزار دلار حقوق میگیرند و متوسط حقوق مهندسهای ارشد نرمافزار نزدیک ۱۵۳ هزار دلار در سال است.
اما رمز موفقیت برای گرفتن کار درمحبوبترین شرکت دنیا چیست؟ خود گوگل توصیههای متفاوتی را در این زمینه ارائه میکند که قصد داریم در چند پست وبلاگ آنها را برای شما ترجمه کنیم. حتی اگر قصد ندارید در شرکت گوگل کار کنید، قطعا دانستن مهارتهایی که این شرکت به دنبال آن است به زندگی کاری شما کمک خواهد کرد.
در ادامه، لیست مهارتهایی که گوگل به دنبال آن است را میبینید که آنها را از این مقالهترجمه کردهایم. علاوه بر آن، دورههای آنلاین برای یادگیری این مهارتها نیز توصیه شده است که بیشتر آنها رایگان و به زبان انگلیسی هستند.
۱- قوی کردن پایه: باید دورهی علوم کامپیوتری بگذرانید. مانند دورههای یوداسیتی یاکورسرا.
۲- کدنویسی در حداقل یک زبان برنامهنوسی شیگرا را یاد بگیرید. برنامههایی مانند سی++، جاوا یا پایتون. امآیتی یا یوداسیتی دورههایی در این زمینه دارند.
۳- دیگر زبانهای برنامهنویسی را یاد بگیرید. جاوا اسکریپت، سیاساسی، رابی و اچتیامال را به مهارتهای خود اضافه کنید. سری به دبلیوتریاسکولز و کد آکادمی بزنید.
۴- کدهای خود را تست کنید. برای اینکه گوگل میخواهد توانایی پیدا کردن باگ، ایجاد تست و شکستن برنامه خود را داشته باشید. مجددا میتوانید به یوداسیتی مراجعه کنید.
۵- پیشزمینه در ریاضیات محض کسب کنید. مانند استدلال منطقی و ریاضیات گسسته که بسیاری از علوم کامپیوتری بر پایه آنها نوشته میشوند. این دوره امآیتی میتواند به شما در یادگیری ریاضیات برای علوم کامپیوتری کمک کند.
۶- الگوریتمها و ساختار دادهها را به خوبی یاد بگیرید. گوگل میخواهد شما انواع دادههای اساسی مانند پشته، صف و همچنین درک الگوهای مرتبسازی مانند مرتبسازی سریع، مرتبسازی ادغامی، و مرتبسازی هرمی را یاد بگیرید. امآیتی این اطلاعات را آموزش میدهد. کتاب The Algorithm Design Manual هم کتاب بسیار مفیدی است.
۷- سیستم عاملها را بشناسید. زیرا جایی است که بیشتر کارها را انجام خواهید داد. برای آشنایی با سیستم عاملها میتوانید ویدیوهای دانشگاه کالیفرنیا، برکلی را در یوتیوب ببینید.
۸- با هوش مصنوعی آشنا شوید. گوگل عاشق ربات است. استنفورد در این زمینه دوره دارد.
۹- درست کردن کامپایلر را یاد بگیرید. استنفورد میگوید با این کار «یاد میگیرید چطور یک برنامه سطح بالا که برای انسانها نوشته شده را به طور سیستماتیک به یک برنامه سطح پایه که بیشتر مناسب ماشین است ترجمه کنید.» برای یادگیری میتوانید به کورسرا مراجعه کنید.
۱۰- رمزنگاری یاد بگیرید. برای اینکه رمزنگاری بسیار مهم است. کورسرا و یوداسیتی در این زمینه دوره دارند.
۱۱- برنامهنویسیهای موازی یاد بگیرید. زیرا داشتن قابلیتهای متعدد انجام محاسبات ریاضی نقطه قوت بسیار مفیدی است. دانشگاه ایلینوی میتواند به شما کمک کند.