به گزارش عصرتبریز، علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی که به علت ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری است در ارتباطی تلفنی با برنامه تلویزیونی پرسشگر با بیان اینکه در آستانه فصل سرما هستیم و هیچ وقت داغ حادثه شینآباد از دلمان نمیرود، اظهار داشت: هر ساله کمیسیون آموزش دقت نظر خاصی برای تامین مایحتاج مدارس در فصل سرما و ساخت و ساز داشته است.
وی افزود: در باب سرانه فضای آموزشی در چند استان عقب هستیم که جزو اولویتهاست و باید پیگیری شود. هر رقمی که خیری برای ساخت مدرسه هزینه کند همان رقم را هم دولت تخصیص میدهد و دولت پای ساخت میآید. ۸۰۰ میلیارد تومان خزانه کل کشور از این تعهدات عقب مانده است و تلاش میکنیم با پیگیریها، به زودی این رقم تخصیص یابد و همکاران ما در نوسازی مدارس به اهدافشان برسند.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره وسایل گرمایشی مدارس نیز گفت: برای گرمایش باید ایدههای جدیدی با همت شرکتهای دانشبنیان در رفع همیشگی مشکل گرمایش به کار بگیریم و طوری باشد که بچههای ما آسیب نبینند. زمان آن نیست که وسایل ساده اولیه باعث فاجعههای بزرگ بشوند. کمیسیون آموزش تمام تلاش خود را برای بودجه سال بعد که دولت ۱۵ آذر تقدیم میکند خواهد داشت تا رقم قابل توجهی برای بازسازی مدارس و قسمتهایی که از برنامه عقب ماندهایم را از منابع مختلف برای این منظور پیشبینی کند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس در پاسخ به اینکه آیا مجلس میتواند در اصلاح آییننامههایی که موجب کندی در تخصیص بودجه از محل هدفمندسازی شده است کاری کند؟ گفت: هر جا احساس شد که آییننامهای مانع کار است به ما منتقل کنند تا در رفع آن کمک کنیم. ارتباط خوبی با سازمان برنامه داریم. سازمان هدفمندسازی که بدهکار است و هم سازمان نوسازی گیر کار را به ما بگویند.
وی درباره لزوم اصلاح بودجهریزی به سازمانهای مختلف اظهار کرد: بودجهریزی عملیاتی را قبول داریم و مخالف بودجهنویسی سنتی که در کشور جاری است هستیم. زیرا بخش عمده آن منوط به افراد و ارتباطات آنهاست مثلاً یک کارشناس سازمان برنامه عشق مدرسهسازی دارد پای کار می آید و کسی دیگر در حوزه دیگر کمک میکند. اما کمیسیون آموزش معتقد است باید امنیت بچهها در زمان تحصیل حفظ شود، مدارس کپری جمع شوند و از فرصت کرونا برای بازسازی مدارس و جبران عقبماندگیها در این حوزه استفاده کنیم.