طرح توسعه آذر سیلوان با هزینه ای بالغ بر ۲۵ میلیون دلار در حال اجرا است
طرح توسعه آذر سیلوان با هزینه ای بالغ بر ۲۵ میلیون دلار در حال اجرا است
رئیس هیئت مدیره شرکت آذر سیلوان از اجرای طرح توسعه این واحد تولیدی خبر داد.

به گزارش عصر تبریز رییس هیات مدیره شرکت آذر سیلوان با اشاره به سابقه ۴۴ ساله این شرکت، از تولید روزانه ۴۰۰ دستگاه یخچال در سه مدل مختلف در این واحد خبرداد و گفت: تولیدات این واحد تا ۸۰۰ دستگاه در روز قابل افزایش است.

وی افزود: ما در واحد تولیدی مشکلاتی داریم که باید با همکاری و مساعدت همه بر طرف گردد.

آذرسیلوان

عباسعلی حاجی زاده با بیان اینکه محصولت آذرسیلوان برای مصرف داخلی طراحی شده است به صادرات این مجموعه در سال گذشته اشاره کرد و افزود: در سال گذشه نزدیک به ۳ میلیون دلار از محصولات این شرکت به کشورهایی همچون جمهوری آذربایجان و افغانستان صادر شد.

وی مواردی همچون زمان بر بودن ترخیص مواد اولیه از گمرک، سرمایه در گردش و همکاری نکردن بانک ها را از مهمترین مشکلات شرکت آذرسیوان برشمرد.

حاجی زاده در خصوص طرح توسعه این شرکت تولیدی گفت: با هزینه ای بالغ بر  ۲۵ میلیون دلار در حال اجرای طرح توسعه شرکت هستیم و در این خصوص تفاهم نامه ای هم با شرکت های ژاپنی و چینی در زمینه هایی همچون گسترش تولید، آموزش و راه اندازی خطوط تولید محصولات الکترونیکی همچون تلویزیون، اقلام ریز خانگی و خطوط تولید لباسشویی های اتوماتیک و انواع ظرفشویی های خانگی هستیم.

آذرسیلوان

گفتنی است امروز چهارشنبه (۲۱ اردیبهشت) یک هیئت خارجی از کشورهای چین و ژاپن با حضور در شرکت آذرسیلوان ضمن بازدید از خط تولید این شرکت و همچنین طرح توسعه آن در خصوص همکاری ها بیشتر رایزنی کردند.

صابر پرنیان نیز در جریان بازدید هیات چینی – ژاپنی از این واحد تولیدی صنعتی گفت: آذربایجان همیشه مایل به برقراری ارتباط و تعامل با کشورهای همسایه بوده و برای همکاری های تجاری و اقتصادی علاقه مند است.

پرنیان به برخی از پتانسیل های ویژه آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: صنعت کشور مدیون ماسین سازی تبریز است. در حوزه فولاد نیز اولین استان در تولید و صادرات این محصول است.

وی به افزایش سرمایه گذاری ها در استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون حدود ۴۴ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در حال انجام است.

رییس سازمان صمت استان به خروج ۲۴ هزار میلیارد تومان مس خام از استان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: استان از نظر ذخایر معدنی رتبه نخست کشور را داراست و برای بهره مندی کامل از این ذخایر، به دنبال تکمیل زنجیره مس، تولید مس کاتد و تبدیل استان به قطب اقتصادی کشور هستیم.

پرنیان افزایش تولید کنستانتره مس، راه اندازی واحد ذوب مس و ایجاد شهرک پایین دستی را از اهداف سازمان متبوعش در استان خواند و بر پیگیری جدی این اهداف تاکید کرد.

وی به شهرک های صنعتی استان نیز اشاره کرد و گفت: اولین شهرک سرمایه گذاری خارجی در تبریز ایجاد شده و شهرک صنعتی فولاد، مواد غذایی، برق و الکترونیک نیز در حال اجرا می باشد. همچنین بزرگترین شهرک صنعتی خاورمیانه با مساحت ۱۰ هزار هکتار در حال ساخت می باشد که برخی واحد ها در آن مشتقر شده اند.

پرنیان گفت: صنعت تبریز متکی به بخش خصوصی است و مردم تبریز روحیه صنعتی دارند و آذربایجان شرقی نیز رتبه اول علاقه مندی به سرمایه گذاری را دارا می باشد. در این راستا آذربایجان شرقی آماده استقبال از سرمایه گذاران داخلی و خارجی است و تلاش داریم تبریز را بهشت سرمایه گذاری نمائیم.

  • خبرنگار: سعید خسروشاهی