به گزارش عصرتبریز، انوشیروان محسنی بندپی ظهر امروز شنبه در همایش گفتمان سازی برای اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر در سالن ورزشی دوهزار نفری تختی ملکان اظهارکرد: اعتیاد عامل بسیاری از طلاق ها، فروپاشی خانواده ها، سرقت ها و جرایم خرد و کلان در جامعه است.
وی، پیشگیری و مشارکت سازمان های مردم نهاد را بهترین راه برای کاهش جمعیت معتاد کشور خواند و ضمن هشدار در خصوص افزایش استفاده از مواد صنعتی و قرص های روان گردان، گفت: ۵۲ درصد معتادان کشور از مواد مصرفی صنعتی و قرص های روان گردان استفاده می کنند.
بندپی افزود: کاهش سن اعتیاد در بین زنان و مادران کشور یک زنگ خطر برای سلامتی فرزندان آینده کشور محسوب می شود.
وی ادامه داد: ۶/۶ درصد زنان بین ۱۳ تا ۳۵ سال کشور به موادمخدر اعتیاد دارند و باید برای این امر چاره اندیشی شود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه بحث پیشگیری، کنترل خانواده ها و اجتماعی کردن و کمک گرفتن از سازمان های مردم نهاد را یکی از برنامه های جدید سازمان بهزیستی کشور در امر مبارزه با موادمخدر خواند و افزود:باید از توان و ظرفیت سازمان های مردم نهاد در این راه استفاده کرد.
وی افزود: این سازمان همچنین از طریق راه اندازی کمپین های رسانه ای توانسته نتایج خوبی در کاهش مصرف مواد مخدر صنعتی و روان گردان به دست بیاورد.
وی آموزش، شناسایی محیط، تامین منابع و استفاده از افراد تسهیلگر که اطلاعات بروز دارند و اجرای پروژه توسط خود مردم را عامل موفقیت در مبارزه با اعتیاد برشمرد و از رسانه های گروهی، محیط های آموزشی، دانشگاهها خواست در این راه کمک و یاری نمایند.
بندپی، از استقرار تیم های اجتماعی در محلات با ریسک بالا در کشور خبر داد و گفت: بیش از ۵ هزار تیم اجتماعی در ۵ هزار محله پرخطر مستقر شده و با افتخار اعلام می کنیم شیب رو به رشد معضل مواد مخدر حالت ثابت به خود گرفته است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه از اهتمام و نگاه ویژه کمیسیون اجتماعی مجلس به آسیب های اجتماعی قدردانی و خاطرنشان کرد: همه مردم و سازمان های دولتی در سراسر کشور باید دست به دست هم بدهند و نگذارند فرزندان مستعد و ورزشکار کشور در دام مواد مخدر گرفتار شوند.
انتهای پیام/