برگزاری اولین همایش شهر هوشمند در تبریز
برگزاری اولین همایش شهر هوشمند در تبریز
اولین همایش شهر هوشمند در شهر تبریز آغاز به کار کرد.

به گزارش عصرتبریز، اولین همایش شهر هوشمند در شهر تبریز آغاز شد. این همایش از ساعت ۹ صبح روز چهارشنبه دوازدهم دی ماه در سالن همایش شهرداری مرکز آغاز شد.

در آغاز همایش پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی، کلیپی به منظور معرفی شهر هوشمند برای حاضرین پخش شد. در ادامه نیز احمد فیضی، مدیرعامل سازمان فناوری با حضور در سن، به حاضرین خوشامد گفته و در مورد اهداف برگزاری همایش صحبت کرد.

فیضی اظهار کرد: در اکثر شهرهای ایران به صورت تئوریکال یحث شهر هوشمند مطرح می شود. در بحث عملیاتی اما تا کنون اتفاق ویژه ای را شاهد نبوده ایم.

وی افزود: در شهر تبریز امیدواریم که در سمت هوشمندسازی شهر تبریز قدم های اساسی را با همت شهرداری و سایر ارگان پیش ببریم.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تبریز با اشاره به اینکه شهردار شهر تبریز به شدت در حال پیگیری مسائلی چون حاشیه نشینی است، گفت: مسائله حاشیه نشینی خود یکی از دغدغه های شهر هوشمند است.

وی ادامه داد: مدیریت واحد شهری و نبود آن یکی از چالش های بزرگ ماست. باید مدیران شهری در کنار هم باشند. تنها شهرداری متولی هوشمندسازی شهر نیست. اگر مالیات در اختیار شهرداری بود یقین بدانید تا کنون این اتفاق افتاده بود. نیاز است که همه باهم همکاری کنیم. زیرساخت های بسیاری برای هوشمند شدن نیاز داریم. مرکز داده، شبکه های ارتباطی، پلتفرم داده باز و موارد بسیاری هستند که جزو زیرساخت های مورد نیاز هوشمند سازی هستند که باید در مورد شان صحبت کنیم. سرویس دیتای باز یکی از بزرگترین دغدغه های ماست.

شکور اکبرنژاد – رئیس شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این مراسم، ابتدا به تبیین مزایای غیر قابل انکار یک شهر هوشمند پرداخت و این مقوله را مقوله ای برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان دانست.

اشاره به زیرساخت های مورد نیاز و نهادهایی که بایستی در زمینه تحقق تبریز هوشمند همکاری کنند، بخش دیگری از صحبت های رئیس شورای اسلامی شهر تبریز بود.

ایرج شهین باهر – شهردار تبریز آسیب شناسی مشکلات را مهمترین موردی دانست که بایستی به سرعت انجام شود.

او با اشاره به این موضوع که سال هاست بحث هوشمند سازی شهر تبریز مطرح است، اقدامات اساسی در بحث عملیاتی را بسیار مهم و کارساز دانست.

شهردار تبریز در ادامه صحبت های خود نیز به بیان برخی مشکلات سر راه هوشمند سازی شهر تبریز پرداخته و از تمامی نهادهای شهری خواستار کمک و همراهی شد.

فریدون بابایی اقدم – عضو شورای اسلامی شهر تبریز به عنوان آخرین سخنران این همایش فقر در زمینه هوشمندسازی را یکی از موضوعات مهمی دانست که تحقق تبریز هوشمند می تواند آن را پوشش دهد.

وی در ادامه صحبت هایش نیز به بیان برخی ملزومات در تحقق تبریز هوشمند پرداخته و این مقوله را از منظر شهرسازی مورد بررسی قرار داد.

همچنین از لوگو و تمبر تبریز هوشمند در انتهای این همایش رونمایی شد.

انتهای پیام/