از شورای ائتلاف انقلاب انصراف دادم/ترک بودن جرم نیست
از شورای ائتلاف انقلاب انصراف دادم/ترک بودن جرم نیست
کاندیدای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: از شورای ائتلاف انقلاب استعفاده داده‌ام و میثاق نامه آنها را نیز امضا نکرده‌ام

به گزارش عصرتبریز، ابراهیم ابراهیمی عصر دیروز در جمع خبرنگاران با اعلام مطلب فوق افزود: تمامی انتخابات‌ها حساس بوده و عواقب مثبت و منفی آن‌ها دامن‌گیر همه مردم می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد مجلس دهم اظهار داشت: مردم از عملکرد مجلس دهم در حوزه‌های مختلف معیشتی، تولید، سیاست داخلی و خارجی و بحث برجام رضایت ندارند و توقعات آن‌ها برآورده نشده است.

کاندیدای یازدهمین دوره مجلس بیانات رهبری را جهت‌دهی به سران قوا دانسته و تأکید کرد: رهبر انقلاب چندین سال متوالی است که بحث‌های اقتصادی را در قالب شعار سال مطرح می‌کنند اما مجلس توجهی به این مسائل ندارد؛ در حالی که این بیانات تنها انتخاب شعار برای سال نیست و بلکه جهت‌دهی به سران قوا است.

او با اشاره به حق مسلم مردم درباره اطلاع از آرای منتخبین خود یادآور شد: ۱۶۵ نماینده طرح شفافیت آرا نمایندگان را امضا کرده‌اند که در رأی‌گیری تنها ۵۰ نفر به آن رأی دادند و این اقدام منافقانه‌ای است که حتی در خود ظرح شفافیت آرا نیز رأی نمایندگان ما شفاف نبود.

ابراهیمی درباره شفافیت مالی کاندیداهای مجلس یازهم نیز یادآور شد: ۳۰ درصد نمایندگان فعلی مجلس به دلیل مسائل مالی رد صلاحیت شده‌اند، این بحث تنها مربوط به کاندیداهای مجلس نیست و نمایندگان نیز بایستی در مورد اموال و دارایی‌های خود شفافیت مالی داشته باشند.

او ادامه داد: کل دارایی من آپارتمان ۱۳۰ واحدی و یک خودرو پرشیا و مغازه‌ای که ارث پدری‌ام می‌باشد و از ۳ فرزندم، دو نفر بیکار و یکی از آنها شغل آزاد دارد.

کاندیدای مجلس یازدهم در مورد تصویب قوانین جدید نیز در مجلس گفت: در فرانسه که نظام قانون‌گذاری آن‌ها پیش از ما شروع به فعالیت کرده است، ۵ هزار قانون مصوب دارند در حالی که ما در طی ۴۱ سال، ۱۱ هزار قانون مصوب داریم که قوانین قبلی نیز کأن لم یکن اعلام نشده است.

او ادامه داد: مجلس تبدیل به کارخانه تولید قانون شده است، در حالی که تنها وظیفه مجلس قانون‌گذاری نیست و این قوانین بایستی در کمیسیون‌های تخصصی چکش‌کاری شوند.

الهام علی‌اف گفت به احترام جمهوری اسلامی در اسرائیل سفارت نزدیم

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در باکو با اشاره به مناسبت‌های دو کشور اظهار داشت: منابست‌های دو کشور ایران و جمهوری آذربایجان در سال‌های گذشته رو به سردی بود و هجمه‌هایی علیه دو کشور در رسانه‌های ایران و آذربایجان مطرح بود که با رایزنی‌های مناسب از سال ۹۲ به بعد، روابط ما بهبود پیدا کرده و حتی الهام علی‌اف اعلام کرد که جمهوری آذربایجان به احترام جمهوری اسلامی ایران در اسرائیل سفارت نزده است و در سطح کاردار و محدود به چند اتاق در یک هتل فعالیت می‌کند.

ایران حامی جمهوری آذربایجان در جنگ قره‌باغ بود

او ادامه داد: در جنگ قره‌باغ که ریشه ای ۷۰-۸۰ ساله داشته و بحث کوچاندن ارامنه از سراسر دنیا و حتی ایران برای تغییر بافت جمعیتی آن منطقه مطرح شده بود تا غلبه با ارامنه باشد، جمهوری اسلامی حامی آذربایجان بود و مستشاران نظامی ایران در بحث آموزش نیروهای آذربایجانی شرکت فعال داشتند و حتی برخی از آن‌ها نیز در نبردهای تن به تن با ارامنه به شهادت رسیدند.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری که اعلام فرمودند” قره‌باغ جزو سرزمین‌های اسلامی است و هر کسی در راه آزادسازی آنجا جان خود را از دست بدهد، شهید است ان‌شاءالله” نیروهای ایرانی در آن‌جا حضور یافتند، ولی برخی از افراد در خود آذربایجان تمایلی به آزادسازی این مناطق نداشتند و چشم به سوءتدبیرهای گروه مینسک داشتند.

در صورت انتخاب پیگیر اجرای اصل ۱۵ هستم

کاندیدای مجلس یازدهم در مورد اصل ۱۵ قانون اساسی نیز یادآور شد: تمام اصول قانون اساسی بایستی بدون نگاه حکومتی و تبعیض‌آمیز قومیتی اجرا شوند و بایستی افرادی که به دنبال اجرای این اصل هستند، خود نیز حداقل ترکی حرف بزنند.

او ادامه داد: بحث آموزش زبان ترکی، بحثی دوطرفه است که در یک سو دولت و در سوی دیگر خود مردم قرار دارند، که بایستی بخواهند که این زبان را آموزش ببینند؛ این افراد بایستی در خانه، محل کار نیز ترکی صحبت کنند.

ابراهیمی افزود: در صورت انتخاب به عنوان نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر پیگیر اجرای این قانون می‌شوم و در کنار این، بایستی فرهنگ غالب ملی، احترام به فرهنگ ملیت‌ها و اقوام داشته باشد و ترک‌ها به عنوان اکثریت مردم ایران مطابق با قانون از حقوق زبانی خود بهره‌مند گردند.

ترک بودن جرم نیست

ابراهیمی در رابطه به هجمه‌های برخی افراد در صدا و سیما و رسانه‌های کشور به ترک‌ها اظهار داشت: ترک بودن جرم نیست و نگاه پایین‌دستی به ترک‌ها در فیلم و سریال و رسانه‌ها، قابل قبول نبوده چرا که ترک‌ها در ایران در اکثریت قرار دارند.

او ادامه داد: در تمام حوزه‌ها از ترک‌های ایران تعریف و تمجید می‌شود، ولی وقتی صحبت از هویت می‌شود، ترمز آن را می‌کشند.

حضور بانوان در ورزشگاه‌ها

کاندیدای مجلس یازدهم در رابطه با حضور بانوان در ورزشگاه‌ها نیز گفت: در جمهوری اسلامی برخی از مسائل اجتماعی در چارچوب قوانین مطرح شده است و اگر شیوه‌ای پیدا کنند که حضور بانوان اخلالی در قانون، شرع و عرف نداشته باشد، موافق این حضور هستم.