به گزارش عصرتبریز، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم عصر امروز در دیدار مسئولان و مدیران صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی با تاکید بر نقشآفرینی هنرمندانه و هوشمندانه صداوسیما در جامعه، اظهار داشت: بر اساس بیانات رهبر معظم انقلاب، رسانه ملی دانشگاهی است که در آگاهیبخشی مردم نسبت به موضوعات مهم و روز جامعه نقشی بسیار مهم و اثرگذار ایفا میکند.
وی با بیان اینکه اشتباه این مجموعه هم در جامعه میتواند اثرات منفی به دنبال داشته باشد، اضافه کرد: برای پیشبرد اهداف صداوسیما، اهالی این مجموعه باید به ارزشهای اخلاقی و اخلاق رسانهای توجه ویژه داشته باشند.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی در توصیف رسانه دینی، آن را هدایتگر، دینمدار و اخلاقمحور دانست و گفت: رسانه دین باید در همه برنامههای خود، ملاک را محوریت خدا، دین، آموزههای دینی، اخلاقی و معارف اهلبیت (ع) قرار دهد.
امام جمعه تبریز مسئولیتپذیری، شجاعت و شرافت حرفهای، حقگرایی، بازنمایی واقعیات و عدم تحریف و دستکاری آن، رعایت حرمت مخاطبان، رعایت مصالح نظام اسلامی، حفظ حریم خصوصی، حفظ رازداری و امانتداری، حقِ دستیابی به اطلاعات سازنده و مفید، ترویج محاسن و مکارم اخلاقی و حرمت سانسور و خودسانسوری را مهمترین ارزشهایی عنوان کرد که رسانه ملی باید به آن پایبند باشد.
آلهاشم با تاکید بر تقویت تعصبات ملی از سوی رسانه ملی گفت: یکی از وظایف رسانه ملی حفظ، تقویت و ترویج هوشمندانه هویت انقلابی، ملی و بومی جامعه است بهعنوان مثال شبکه استانی مرکز تبریز باید با یادآوری رشادتهای جوانان عاشورایی در دفاع مقدس و مجاهدت علمی علمای بزرگ خطه آذربایجان به مردم این منطقه، هویت ملی و بومی اهالی منطقه را تقویت کند.
وی همچنین با تاکید بر نقشآفرینی هنرمندانه و هوشمندانه در رسانه ملی اظهار داشت: برنامهسازان رادیو و تلویزیون باید با توجه به زبان محلی مردم هر منطقه و آداب و رسومی که اسباب وحدت ملی است، توطئههای دشمنان را خنثی کنند تا هویت ملی، انقلابی و بومی هم تقویت شود.
نماینده ولیفقیه در استان با بیان اینکه هویت بومی، هویت ملی را شکل میدهد، گفت: تولیدات و محصولات رسانهای باید هدفمند، خدمت گرا و در خدمت توسعه استان باشد.
امام جمعه تبریز در ادامه با بیان اینکه صداوسیما در خط مقدم جنگ نرم و مبارزه رسانه قرار گرفته است، گفت: هیچ نهاد فرهنگی مانند رسانه ملی در خط مقدم جنگ نرم دشمن نیست، از این باید برای کمک به برنامه سازان این مجموعه خود را در کنار این مجموعه ببینیم.
آلهاشم ادامه داد: در قضیه کرونا و برای برچیدهشدن اخبار کذب و حاشیهای مرجع قرار گرفتن رسانه ملی باعث شد این رسانه بار دیگر بهعنوان رسانه زنده مطرح شود که مدیران صداوسیما باید از این فرصت بهره کافی ببرند.
وی گسترش شبکههای اجتماعی در دنیای مجازی را مورد اشاره قرار داد و گفت: هر چند در سالهای اخیر شبکههای اجتماعی رقیب رسانه ملی شدند اما از نظر اعتبار صداوسیما رقیبی ندارد و ملجاء دستیابی به اطلاعات درست رسانه ملی است.
نماینده ولیفقیه در آذربایجانشرقی چالش جدی رسانه ملی را در موقعیت کنونی ساخت سریالهای اینترنتی دانست و گفت: استقبال مردم از این سریالها بیانگر آن است که رسانه ملی باید به تولید فیلم و سریالهای تلویزیونی و ساخت برنامههای سرگرم کننده پر محتوا و سنگین اهتمام جدی داشته باشد.