مذاکرات به قله نتیجه نزدیک است
مذاکرات به قله نتیجه نزدیک است
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت: مذاکرات نزدیک به قله نتیجه بوده و به مرحله بسیار حساسی رسیده است.

به گزارش عصرتبریز، محمود عباس زاده مشکینی در گفت وگو با عصر ایران با اشاره به مذاکرات وین، گفت: مذاکرات نزدیک به قله نتیجه است. به مرحله بسیار حساسی رسیده است و تا به حال خوب پیش رفته است و اگر در گذشته نیز به همین منوال پیش می رفت ما به یک توافق برد برد می رسیدیم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: ما باید در چند مورد حساس به طور شفاف به نتیجه برسیم و اگر در این موارد به نتیجه نرسیم اصول توافق به راحتی امکان پذیر نخواهد بود ما حاضریم نگرانی های غربی ها در مورد فعالیت های هسته ای مان را برطرف کنیم و در این زمینه هم جدیت و هم حسن نیت داریم.

وی در پاسخ به این سوال که درخواست غربی ها تعیین میزان غنی سازی است و آیا بروی سطح غنی سازی توافقی صورت خواهد گرفت گفت: ما در چارچوب پادمان های سازمان بین المللی انرژی اتمی فعالیت می کنیم و حاضریم نگرانی های آنها را برطرف کنیم اما این موضوع در مورد سطح غنی سازی نیست و باید از تمام فعالیت های مان براساس پادمان های سازمان انرژی اتمی برخوردار باشیم با این برخورداری نگرانی های آنها را هم برطرف کنیم.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران خواستار لغو تحریم ها و تضمین عملیاتی و کاربردی در این رابطه است. آمریکایی ها برای اینکه این اعتماد برگردد باید به تعهداتشان در برجام عمل کنند اگر غربی ها و آمریکایی ها حسن نیت و جدیت داشته باشند رسیدن به توافق برد برد امکان پذیر است.

وی در مورد سخنان وزیر امور خارجه کشورمان در مورد تبادل زندانیان ایران و آمریکا گفت: ما به جزییات وارد نمی شویم اما آنچه که برای ما مهم است تحریم هاست که باید رفع شود باید در مورد تحریم های چون کاتسا تعیین تکلیف شوند و اگر تعیین تکلیف نشوند بعید می دانم به این زودی به نتیجه برسیم.

عباس زاده در مورد نامه کنگره آمریکا به بایدن در مورد مذاکره با ایران گفت: زمان مناسبی برای نوشتن نامه کنگره آمریکا به بایدن نبود و متن آن هم درست نبود و بعید می دانم این نامه بدون هماهنگی باشد در همین راستا مجلس شورای اسلامی در نامه ای از رییس جمهور خواسته است که تا آمریکایی ها تضمین لازم برای لغو تحریم ها را ندهد برای توافق عجله ای نداشته باشیم. ما معتقدیم آمریکایی ها بیشتر از ما به توافق نیاز دارند.