به گزارش عصرتبریز، فرهیختگان نوشت: محمدتقی نقدعلی، نماینه خمینیشهر بعد از آنکه گفت «چه توجیهی دارد کارمندی که از نظام حقوق میگیرد حجاب را رعایت نکند.» و راهحل گشادهدستانه و نگرانکنندهای مثل عزل «هر رئیسی که در اداره، شرکت و در موسسهای که از نظام حقوق میگیرد، کوتاهی کرد و در بحث هنجارها قصور کرد» را مطرح کرد، طوماری را به نمایش درآورد که به گفته او، ۲۰۰ طومار مشابه آن از طرف «۲۰۰ شهرستان» و با «۵۰۰ هزار امضا» تهیه شده است.
نویسنده گزارش فرهیختگان در ادامه با اشاره به سرعت پایین اینترنت متذکر شده است: اگر نتیجه این طومار قرار است به ایدههای دوقطبیساز و شاذی مثل منع بخش زیادی از جامعه از خدمات اجتماعی و ایدههای عجیبی مثل آنچه پیشتر چند نماینده دیگر پیشنهاد داده بودند منجر شود، همان بهتر که صرفا از جایگاه هیأترئیسه مجلس آویزان بماند و کارکرد دیگری را از آن شاهد نباشیم. اما خطاب به نمایندگان ظاهرا دغدغهمند و دلسوزی مثل جناب نقدعلی باید گفت اگر واقعا نگران سرمایه اجتماعی نظام و آرامش افکار عمومی هستند به چالشهای روزمره عصبانیکننده دیگری که شاید بعضا اولویت بالاتری هم نسبت به برخورد تند با بیحجابی پیدا کرده باشد هم بپردازند. چالشهای عصبانیکننده و بحرانسازی که شاید اگر قرار باشد آقای نقدعلی و همکاران دغدغهمندشان در مجلس برای آن طوماری تهیه کنند، تعداد امضاهای مردمی پای آن، واقعیتهای میدانی را جدیتر به آنان نشان دهد.
مهرداد
تاریخ : ۷ - دی - ۱۴۰۱میخواستم خدمت نویسندگان محترم عصر تبریز انتقادی داشته باشم البته اگه پیام بنده را نشون بدن هم تشکر می کنم.
اصل حجاب چه ربطی به اینترنت داره؟
چرا تا حرف از حجاب میشه یاد بقیه مشکلات میفتیم؟
کسی منکر وفور مشکلات در کشور نیست و کسی هم نمیگه اگه به حجاب پرداختیم دیگه هیچ مشکلی در مملکت باقی نمی ماند. ولی هر مشکلی سر جای خود.
اگه در یک خانواده چند بیمار وجود داشته باشه آیا نباید به درمان هر کدام از بیماری ها پرداخت؟؟؟