به گزارش عصرتبریز، محمد کلامی افزود: طی این مدت بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ عنوان جواز ایجادی برای واحدهای جدید و توسعهای برای واحدهای مختلف قدیمی صادر شده است که این میزان مجوز در هیچ استانی ثبت نشده است.
به گفته وی آمارهای فوق و رتبهبندی استانها از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام و برای تمام استانها ابلاغ شده است و هیچ ارتباطی به درگاههای سازمانیهای آذربایجانشرقی ندارد.
کلامی شرایط اقتصادی آذربایجانشرقی طی ۲ سال اخیر و پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم را رو به بهبود اعلام و اظهار کرد: بر این اساس در شاخصهای مختلف اقتصادی اعم از حوزههای کشاورزی، صنعتی، تولید و تجاری شاهد رشد و شکوفایی هستیم.
وی با تاکید بر نقش بخش خصوصی در اقتصاد کلان آذربایجانشرقی ، یادآور شد: افزون بر ۷۰ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی این استان توسط بخش خصوصی اداره میشود که این امر نشاندهنده فعال بودن و پویایی اقتصاد غیردولتی است و ما باید قدردان تلاشها و فعالیتهای این بخش باشیم که بخش عمدهای از کارآفرینی استان را بر عهده گرفتهاند.
کلامی، عملکرد تیم اقتصادی مدیریت آذربایجانشرقی طی ۲ سال اخیر را مناسب اما با فاصله از اهداف مطلوب عنوان و اضافه کرد: تمام تلاش ما بر این است تا شاخصهای توسعهای و اقتصادی استان به طور متوازن در بخشهای مختلف روند افزایشی داشته باشد.
وی از رتبه پنجم آذربایجانشرقی در حوزه اعطای تسهیلات بانکی در بین استانهای کشور خبر داد و افزود: ۲.۷ درصد مجموع منابع مالی کشور در آذربایجانشرقی است و با توجه به این موضوع حصول رتبه پنجمی قابل توجه است.