تولید دست مصنوعی الکترونیکی بر پایه هوش مصنوعی در تبریز
تولید دست مصنوعی الکترونیکی بر پایه هوش مصنوعی در تبریز
 مدیر عامل شرکت دانش بنیان بهبود عضو ثانی گفت: این شرکت، تنها شرکتی است که به مرحله تجاری رسیده و محصولاتی بر پایه هوش مصنوعی تولید و به بازار ارائه می دهد.

به گزارش عصرتبریز، امیر پایدار ثانی در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: از سال ۹۵ تا کنون روی دستهای الکترونیکی که تکنولوژی پیچیده ای دارد کار کردیم و حاصل تلاشمان تاسیس شرکت دانش بنیان شد؛ این شرکت، تنها شرکتی است که به مرحله تجاری رسیده و محصولاتی با مجوز رسمی تولید و به بازار ارائه می دهد.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان بهبود عضو ثانی با اشاره به اینکه از کشورهای خارجی همچون استرالیا برای تولید این محصول پیشنهاد همکاری داده شده است، عنوان کرد: پیشنهاد آنها بر این مبنا بود که دست الکترونیکی با کنترل از طریق سیگنال‌های مغزی را به اسم آن کشور تولید کنیم نه به اسم کشورمان ایران؛ ولی ما با صراحت دعوت آنها را رد کردیم و گفتیم به اینکه نام کشورمان روی محصولات تولیدی ما حک شود افتخار می‌کنیم.

وی گفت: ما مسئولیت داریم که هم به لحاظ روحی و هم به لحاظ عملکردی در خدمت عزیزان مراجعه کننده باشیم تا آنها بتوانند به جامعه برگشته و زندگی عادی خود را ادامه دهند.

پایدار با تاکید بر اینکه هیچگونه حمایت و تامین مالی انجام نشده است گفت: ما با شرکتی رقابت می کنیم که در سال ۱۹۴۰ تاسیس شده و ۵۶ شعبه در سراسر دنیا دارد و ما حتی حمایت و تامین مالی نشده‌ایم.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان بهبود عضو ثانی با بیان اینکه سفارش این مححول زیاد است و نیاز به حمایت‌های دولتی داریم ادامه داد: لازمه شروع کار، حضور فرد در شرکت است؛ ما در این شرکت برای افرادی که از ناحیه مچ، آرنج و بازو دچار قطع عضو شده‌اند خدمات ارائه می‌دهیم و همچنین مشاوره ما برای مددجویان رایگان است.

پایدار اظهار داشت: تاکنون برای این شرکت، ۷ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شخصی، بدون دریافت تسهیلات یا حمایت‌های دولتی شده است.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان بهبود عضو ثانی عنوان کرد: دولت، برای تاسیس دفتری در تهران در خصوص اینکه مددجویان سراسر کشور دسترسی آسان داشته باشند شرط‌هایی گذاشته است که برای تسهیل این امر مناسب نیست.

وی با بیان اینکه از دولت، تنها حمایت معنوی را خواستاریم افزود: ما بعنوان یک شهروند ایرانی، اولین وظیفه خود را کمک به هموطنان خود میدانیم چرا که چالش اصلی برای فردی که قطع عضو می‌شود این است که نمی‌داند کجا برود و از چه کسی راهنمایی بگیرد.

پایدار با ابراز به اینکه این افراد، غمگین‌ترین افراد روی زمین هستند تاکید کرد: صفر تا صد تولید قطعات ما داخلی هستند و و اگر محصولی وارد شود اداره دارایی، موظف به دریافت مالیات در صورت عدم وجود فاکتور می‌باشد، این در حالی است که محصولات وارداتی ما توسط چهار واسطه به دست ما رسیده و به همین علت فاکتور ندارد.

وی با اشاره به اینکه این شرکت در سال گذشته، مبلغی بالغ بر ۵۰ میلیون تومان مالیات واریز کرده‌ است گفت: این شرکت تمامی کارهای خود را شخصاً و در راه کمک به جامعه پیش می‌برد اما در مواردی به کمک مسئولین نیز نیاز داریم.

وی اظهار کرد: بازه قیمتی محصولات خارجی در آلمان، از ۸ هزار یورو شروع می‌شود این در حالی است که قیمت محصولات تولیدی ما با حداکثر شباهت محصولات خارجی، حداکثر ۵۰ درصد اختلاف دارد و گاهاً حتی این اختلاف برای قشر ضعیف جامعه مثل کارگران مبلغ قابل توجهی است و ما تا جایی که به شرکت ضرری نرسد با مراجعه کنندگان تعامل داریم.

پایدار با عنوان اینکه محصولات تولیدی این شرکت با خدمات ۱۰ سال پس از فروش برای متقاضیان عرضه می‌شود، ادامه داد: در مجموعه ما ۱۱ نفر به صورت مستقیم و تقریباً ۳۰ نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به اشتغال هستند.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان بهبود عضو ثانی ضمن اشاره به اینکه در چرخه تولید این محصول تاکنون ۳۲ بار آزمون خطا شده است افزود: مدت زمان تولید هر سفارش تا تحویل آن دو هفته زمان می‌برد. تمامی این محصولات بر پایه هوش مصنوعی ساخته می‌شوند.

او به چالش‌های این کار اشاره کرد و گفت: یکی از چالش‌های شرکت ما خود فرد مراجعه کننده است چرا که او انتظار دارد پروتزی که برایش تولید می‌کنیم کاملاً طبیعی و غیر قابل شناسایی باشد که این امر ما را با چالش‌هایی روبرو می‌کند چرا که هدف ما تسهیل کارهای روزمره فرد مراجعه کننده است.

  • خبرنگار: مریم پورعلی