در بازدید سرپرست استانداری آذربایجان شرقی از شرکت آب و فاضلاب استان اعلام شد که ۲۴۰ میلیارد تومانی برای ساخت فاز دوم مجتمع آبرسانی ستارخان ورزقان هزینه شده است.
به گزارش عصرتبریز، در این بازدید با اعلام اینکه نرخ هدر رفت آب در تبریز ۱۷/۵ درصد است، اضافه شد هر چند شبکه آب تبریز قدیمی است، اما جنس آن چدنی است.
در این بازدید همچنین با اشاره به اینکه اختلاف ارتفاع شبکه آب تبریز ۳۸۰ متر است، تشریح شد: مشکل اصلی شبکه آب در تبریز بیشتر از فرسودگی، اندک بودن قطر لوله های انتقال آب شبکه است، به این معنا که در سالهای گذشته شهرسازی در مناطق مختلف شهر متناسب با کشش و توان آبرسانی شبکه آب نبوده است.
در این بازدید یادآوری شد: در شرایطی که در سالهای نه چندان دور نصب لوله ۴۰۰ میلی متری در خیابان شمس تبریزی به خاطر تضمین آب این منطقه برای ۱۰۰ سال آینده جشن گرفته شد، اکنون در خیابان فرعی امیرخیزی آن، ساختمانهای هشت طبقه ساخته میشود که هیچ تناسبی با شبکهای ندارد.
در این بازدید بر ضرورت هماهنگی شهرداری تبریز با آب و فاضلاب در صدور پروانه ساخت جهت جلوگیری از مشکلات آتی تامین آب پایدار برای مردم شهر تاکید شد.
در این بازدید همچنین گزارشی از وضعیت آبرسانی به روستاهای استان و وضعیت مخازن در حال ساخت ارائه شد.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی همچنین از سامانه ارتباطات مردمی شرکت آب و فاضلاب استان بازدید و در جریان نحوه فعالیت آنان قرار گرفت.
تراب محمدی بر لزوم ارتقای سطح این سامانه و تجهیز آن به نرم افزارهای بروز برای تسریع در رفع مشکلات مشترکین و کاهش زمان تعمیر شبکه به هنگام وقوع سانحه تاکید کرد.
وی با تاکید بر لزوم بهره برداری از فاز دوم مجتمع آبرسانی ستارخان ورزقان توضیح داد: با بهرهبرداری از این مجتمع در اوایل تیر ماه امسال ۸۸ روستای شهرستان از نعمت آب شرب پایدار برخوردار میشوند.
وی خطاب به مدیران شرکت آب و فاضلاب استان گفت: کارتان دشوار و جهادی است، زیرا مردم هر مشکلی را می توانند تحمل کنند، اما تحمل بی آبی غیر ممکن است.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی اضافه کرد: جهادی کار کنید که علاوه بر ساکنان شهرها، روستاییان عزیز از بیآبی رنج نبرند.
وی با بیان اینکه هوشمند مردم سیستم مدیریت آب شرب تبریز اقدامی بسیار ارزشمند است، ادامه داد: مراقب باشید که سوانحی از قبیل ترکیدگی آب نیز سریع رفع شود که مردم نگران نشوند.
وی تاکید کرد: استانداری نیز برای رفع مشکلات حوزه آب هر چه از دستش بر آید، کوتاهی نمیکند.
محمدی با تاکید بر ضرورت اصلاح فرهنگ مصرف آب و تلاش برای نهادینه شدن آن در جامعه ادامه داد: کاهش حداکثری هدر رفت آب نیز مدنظر قرار گیرد