ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت، راهگشای کمبود نیروی کار در جامعه، خواهد بود
ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت، راهگشای کمبود نیروی کار در جامعه، خواهد بود
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی گفت: جامعه ما طی سال‌های آتی به طور جدی با کمبود نیروی کار مواجه خواهد شد و ایجاد هنرستان‌‌های جوار صنعت و تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در هنرستان‌ها می‌تواند در این مورد، راهگشا باشد.

به گزارش عصرتبریز،تراب محمدی، بعد از ظهر سه‌شنبه، بیست و دوم خرداد ماه در نشست مشترک صنایع استان آذربایجان شرقی با موضوع ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت در محل باشگاه فرهنگیان تبریز با بیان اینکه مراکز تولید ما به نیروی فنی در رشته‌های مختلف که اغلب تربیت یافته هنرستان هستند، نیاز دارند، گفت: هنرجویان باید در طول سه سال تحصیل کارآموخته و پخته شده و به تمامی مباحث رشته تحصیلی خود تسلط داشته باشند.

وی، روند کنونی هدایت دانش‌آموزان به تحصیل در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار دانش را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: کارخانه‌ها به ویژه صنایع بزرگ و موفق استان که تعدادشان کم هم نیست، می‌توانند در این مورد، کمک کنند. هر کارخانه و مرکز تولیدی می‌تواند با استفاده از ظرفیت و امکانات موجود  اقدام به ایجاد هنرستان و تامین نیروی کار خود و تربیت افراد فنی کند.

سرپرست استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه این استان، استانی صنعتی است و با تاکید بر پبگیری جدی روند ایجاد هنرستان‌های جوار صنعت، اظهار کرد: در این خصوص از آموزش و پررورش و صنعت، حمایت می‌کنیم.

عاشورا اکرمی، معاون آموزش متوسطه مدیر آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی نیز در ادامه با تشریح بخشی از بخشنامه هنرستان‌های جوار صنعت، گفت: از ۱۶۷ رشته شاخه کاردانش و ۴۰ رشته شاخه فنی و حرفه ای، حدود ۹۵ رشته فعال بوده و ۵۳۶۰۰ هنرجو در حال تحصیل در این رشته‌ها هستند.

وی با اشاره به تاکید اسناد بالا دستی بر توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای، هنرستان‌های جوارغیردولتی، دولتی و هنرستان وابسته را از انواع هنرستان‌های جوار صنعت عنوان کرد و افزود: سه هنرستان  وابسته به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در تبریز و یک هنرستان وابسته به جهاد کشاورزی در مرند و یک هنرستان وابسته به راه آهن در سطح استان داریم.