مراغه، چشم‌انتظار بیمارستان تأمین اجتماعی
مراغه، چشم‌انتظار بیمارستان تأمین اجتماعی
فرماندار مراغه در حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خواستار احداث بیمارستان تأمین اجتماعی، افزایش سهم بیمه کارگران ساختمانی و تقویت زیرساخت‌های درمانی، آموزشی و رفاهی این شهرستان شد.

به گزارش عصرتبریز،امین امینیان، امروز، در همایش “وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر” که با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از کارآفرینان و مدیران برگزار شد، با اشاره به مشکلات زیرساختی متعدد شهرستان مراغه خواستار رسیدگی فوری به مطالبات مردم این منطقه شد.

فرماندار مراغه با اشاره به حضور وزارت رفاه در شهرستان، آن را فرصتی مغتنم برای تسریع در روند توسعه مراغه دانست و گفت: امید است حضورتان بابی برای رفع موانع و کاستی‌ها باشد و به تعمیق و شتاب روند توسعه این شهرستان منجر شود.

وی با تشریح وضعیت جغرافیایی و فرهنگی مراغه افزود: این شهرستان با وسعت ۲۱۸۵ کیلومتر مربع، دو بخش، شش دهستان و ۱۷۷ آبادی، دارای جمعیتی بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر است و با داشتن بیش از ۳۰۰ اثر ثبت‌شده ملی، یکی از ۱۰ شهر تاریخی ایران و دومین شهر سالم کشور محسوب می‌شود.

امینیان با اشاره به نبود بیمارستان تأمین اجتماعی در مراغه، این موضوع را مطالبه‌ای تاریخی خواند و گفت: با وجود آنکه شهرستان مراغه یکی از قطب‌های درمانی جنوب استان محسوب می‌شود و روزانه میزبان بیماران شهرهای همجوار از آذربایجان غربی و کردستان است، بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی برای دریافت خدمات درمانی مجبور به سفر به مرکز استان هستند که رفت‌وآمدی بیش از ۳ ساعت را دربر می‌گیرد.

فرماندار مراغه در ادامه خواستار تأسیس نمایندگی اسناد پزشکی در شهرستان شد و گفت: با توجه به هزینه و زمان رفت‌وآمد به تبریز برای تشکیل پرونده، دریافت دارو و عقد قرارداد پزشکان، ایجاد این نمایندگی ضروری است.

او همچنین با بیان اینکه بیش از ۴ هزار، متقاضی بیمه کارگران ساختمانی در شهرستان وجود دارد، گفت: در حالی‌که سهمیه سالانه تنها ۴۰۰ نفر است، این تناسب ناعادلانه باعث شده صف انتظار سال‌ها ادامه داشته باشد.

امینیان نبود امکانات آموزشی در مراکز فنی‌وحرفه‌ای شهرستان به‌ویژه در بخش کشاورزی را از دیگر مشکلات مهم دانست و خواستار تخصیص تجهیزات و راه‌اندازی کارگاه‌های آموزشی شد.

وی همچنین با اشاره به فرسودگی سالن چندمنظوره کارگران شهرستان و خوابگاه‌های موجود، خواستار بازسازی و به‌روزرسانی امکانات ورزشی و رفاهی کارگران شد.

در حوزه مشاغل خانگی نیز فرماندار مراغه گفت: با وجود تخصیص ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات، تنها ۷۵ درصد از آن به متقاضیان پرداخت شده و ۴۵۰۰ نفر در صف دریافت این تسهیلات باقی مانده‌اند.

در بخش پایانی سخنانش، امینیان با گلایه از عدم سرمایه‌گذاری وزارت رفاه در مراغه، تصریح کرد: از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مجموعه‌های تابعه همچون صندوق بازنشستگی، هیچ سرمایه‌گذاری در مراغه صورت نگرفته است، در حالی‌که این شهرستان دومین شهر بزرگ استان و از لحاظ جمعیت بیمه‌شدگان دارای سهم قابل توجهی است.

وی همچنین به پروژه‌های بلاتکلیف مانند سیلوی غیرفعال سازمان کشت ایران اشاره کرد و خواستار تعیین تکلیف آن‌ها شد.