خطرات مصرف زیاد میوه در مبتلا شدن به کبد چرب
خطرات مصرف زیاد میوه در مبتلا شدن به کبد چرب
یک فوق تخصص کبد و گوارش گفت: چاقی تنها عامل خطر کبد نیست و افراد لاغر نیز به دلیل حجم کم عضله در معرض این بیماری قرار دارند اما نقش پررنگ مصرف افراطی میوه‌ها در تبدیل شدن گلوکز به چربی است.

به گزارش عصرتبریز، غلامرضا رضامند، فوق تخصص کبد و گوارش، هشداری جدی به جامعه داد و گفت: چاقی تنها عامل خطر کبد نیست و افراد لاغر نیز به دلیل حجم کم عضله در معرض این بیماری قرار دارند. اما غافلگیرکننده‌ترین نکته، نقش پررنگ مصرف افراطی قندها و حتی میوه‌ها در تبدیل شدن گلوکز به چربی در کبد است.

به گزارش ایسکانیوز، وی ادامه داد: کبد، با بیش از ۵۰۰ وظیفه حیاتی، بزرگترین کارخانه شیمیایی بدن ماست که به دلیل سبک زندگی مدرن، بیش از هر زمان دیگری در معرض خطر است.

رضامند، فوق تخصص کبد و گوارش در گفتگو با رادیو سلامت با اشاره به اهمیت کبد به عنوان بزرگترین ارگان بدن، تأکید کرد: اختلال در عملکردهای ۵۰۰ گانه این عضو می‌تواند سلامت کل بدن را به خطر اندازد.

این متخصص، دلایل اصلی تجمع چربی در کبد را به سه دسته تقسیم کرد و افزود: کبد چرب الکلی، ناشی از مصرف زیاد الکل است. کبد چرب غیرالکلی که خود ناشی از عوامل متعددی از جمله تغذیه نامناسب، مصرف برخی داروها و زمینه‌های ژنتیکی است.

رضامند تأکید کرد: مصرف زیاد مواد قندی مستقیماً در کبد به چربی تبدیل می‌شود. این ذخیره چربی منجر به التهاب کبدی شده و در نهایت با افزایش سطح آنزیم‌های کبدی در آزمایش خون مشخص می‌شود.