نزول جایگاه آذربایجان شرقی در تمام شاخص های توسعه نسبت به سایر استان های کشور
نزول جایگاه آذربایجان شرقی در تمام شاخص های توسعه نسبت به سایر استان های کشور

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به افول جایگاه صنعت استان نسبت به سایر استان های کشور یکی از عمده دلایل آن را نحوه اخذ مالیات از واحدهای تولیدی اعلام کرد. عصر تبریز: هفتمین جلسه کمیسیون صنعت و معدن و با دستور جلسات بررسی چالشهای صنعت و معدن استان و بررسی […]

رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به افول جایگاه صنعت استان نسبت به سایر استان های کشور یکی از عمده دلایل آن را نحوه اخذ مالیات از واحدهای تولیدی اعلام کرد.

عصر تبریز: هفتمین جلسه کمیسیون صنعت و معدن و با دستور جلسات بررسی چالشهای صنعت و معدن استان و بررسی ارتقاء جایگاه صنعت و معدن در محل اتاق برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل اتاق تبریز، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به افول جایگاه صنعت استان نسبت به سایر استان های کشور یکی از عمده دلایل آن را نحوه اخذ مالیات از واحدهای تولیدی اعلام کرد.

باقر شریف زاده در هفتمین جلسه کمیسیون صنعت و معدن از مدیران واحدهای صنعتی و تولیدی خواست با بررسی کارشناسی از طریق کارشناسان موجود در واحدهای تولیدی خود، آسیب شناسی دقیقی از نحوه اخذ مالیات و تاثیر آن برای افول جایگاه صنعت استان ارائه دهند.

وی، روحیه مطالبه گری را عمده شاخص احقاق خواسته های واحدهای صنعتی و تولیدی از دولت خواند.

نایب رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تبریز نیز در این جلسه ترمیم زیرساخت های صنعتی استان، استفاده از ظرفیت متخصصان و مدیران شایسته استانی و کشوری در بررسی وضع موجود و ارائه راهکار برای رسیدن به وضع مطلوب را خواستار شد.

محمدعلی صدیقی افزود: مطالعه علمی و دانشگاهی در بررسی علل سرمایه گذاری نکردن در استان و شناسی موانع اداری بر سر راه سرمایه گذاری و ایجاد دبیرخانه ای توانمند برای بررسی علمی مشکلات و مسائل صنعت در کمیسیون صنعت و معدن ضروری است.

استاد دانشگاه تبریز و از کارشناسان کمیسیون صنعت و معدن اتاق تبریز نیز در این جلسه با اشاره به نزول جایگاه استان در تمام شاخص های توسعه نسبت به سایر استان های کشور گفت: باید از ظرفیت های موجود در تشکل های تخصصی برای تغییر نگرش مسئولان استانی و کشوری استفاده شود.

رضا قنبری، از اعضای کمیسیون خواست تا از چهره های تاثیرگذار مجلس و دولت در بهبود وضعیت اقتصادی استان بهره برداری مناسبی شود.

وی عمده علت افول جایگاه صنعت آذربایجان شرقی را نبود چشم انداز برای توسعه صنعت استان خواند.

زیدی، عضو کمیسیون صنعت و معدن اتاق تبریز ایجاد شورای هماهنگی مدیران استان با نگرش فرا جناحی را در رفع عقب ماندگی های استانی ضروری خواند و از اعضای کمیسیون خواست تا اقدام لازم در این خصوص انجام دهند.

دربندی، عضو دیگر کمیسیون صنعت و معدن نیز در این جلسه توجه به آمارها و اطلاعات موجود و اصلاح آن ها بر اساس واقعیت های موجود و پرورش مدیران شایسته و جانشین پروری در مدیریت را از جمله عوامل موثر در بهبود وضعیت صنعت استان خواند.

پدرام سلطانی، عضو کمیسیون صنعت و معدن اتاق تبریز نیز در این جلسه خواستار مطالعات و تحقیقات علمی در خصوص علل سرمایه گذاری نکردن در استان و کشور شد و گفت: باید موارد و دلایل سرمایه گذاری نکردن در استان و کشور استخراج و در برطرف کردن این مسائل اقدام های لازم صورت گیرد.

در این جلسه مقرر شد به منظور بررسی وضعیت اقتصادی و صنعتی استان در جلسه بعدی کمیسیون از رضا رحمانی قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت دعوت به عمل آید.

هفتمین جلسه کمیسیون صنعت و معدن و با دستور جلسات بررسی چالش های صنعت و معدن استان و بررسی ارتقای جایگاه صنعت و معدن در محل اتاق برگزار شد.