امروزه خرید تلفن هوشمند به یکی از وسواسیترین خریدهای کاربران تبدیل شده و از اهمیت بالایی برخوردار است. هرکس متناسب با اطلاعات خود اقدام به خرید گزینه روی میز میکند اما آیا همواره بهترین گزینه برگزیده میشود؟ امروز قصد داریم نگاهی به بهترین گوشی موبایل تا ۸۰۰ هزار تومان در بازار کشورمان داشته باشیم و […]
امروزه خرید تلفن هوشمند به یکی از وسواسیترین خریدهای کاربران تبدیل شده و از اهمیت بالایی برخوردار است. هرکس متناسب با اطلاعات خود اقدام به خرید گزینه روی میز میکند اما آیا همواره بهترین گزینه برگزیده میشود؟ امروز قصد داریم نگاهی به بهترین گوشی موبایل تا ۸۰۰ هزار تومان در بازار کشورمان داشته باشیم و به معرفی اجمالی آنها بپردازیم.
ظاهر زیبا، سبک وزن بودن، اندازه متناسب با بزرگی دست، به روز بودن سیستم عامل و غیره از جمله مواردی هستند که هر کاربری به هنگام انتخاب و خرید گوشی مد نظر قرار میدهد. متاسفانه در بیشتر اوقات سخت افزار درونی تلفنهای هوشمند به فراموشی سپرده میشوند و چندان مورد توجه قرار نمیگیرند؛ این درحالی است که سخت افزار دیوایسهای امروزی از مهمترین بخشهای آنها به شمار میرود و در ادامه علاوه بر ویژگیهای مشهود و مشتری پسند هر کالا، به اجزای درونی دستگاه نیز سرکی خواهیم کشید.
موبایلهای معرفی شده در راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۸۰۰ هزار تومان توسط کمپانیهای مختلفی تولید و به بازار عرضه میشوند. برخی از آنها مانند سامسونگ، سونی و اچ تی سی با برپایی نمایندگی رسمی در کشورمان علاوه بر ارائه انواع خدمات پس از فروش، خیال کاربر را از اصالت دستگاه و قطعات آن آسوده میکنند. توصیه میکنیم حتما موبایلتان را تحت پوشش گارانتی رسمی آن شرکت خریداری کنید تا علاوه بر اطمینان از اصل بودن آن، پس از اجرایی شدن طرح رجیستری نیز قادر به استفاده از تلفن هوشمندتان باشید.
ال جی ال ۳۰ – LG L30
قیمت: ۱۸۰ هزار تومان
ارزان قیمتترین گزینه موجود در راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۸۰۰ هزار تومان ال ۳۰ از ال جی است که در کنار قیمت پایینش، از نسخه ۴٫۴ اندروید کیت کت استفاده میکند و میتواند پاسخگوی نیازهای روزمره و سبک کاربران باشد. طبیعتا نباید از ال ۳۰ انتظار اجرای برنامههای سنگینی داشت. دوربین دستگاه تنها در مواقع ضروری تنها رفع تکلیف میکند و تصاویر آن رزولوشن پایینی دارند. با این وجود عمر باتری این گوشی خوب ارزیابی میشود؛ اندازه و ابعاد کوچک آن به جایگیری راحت گوشی در جیب کمک شایانی میکند و امکان افزایش حافظه دیوایس وجود دارد.
هواوی اسند وای ۵۲۰ – Huawei Ascend Y520
قیمت: ۲۴۰ هزار تومان
این گوشی از سخت افزار قویتری نسبت به ال ۳۰ برخوردار بوده و بهتر عمل میکند. تفاوت سه دهم گیگاهرتزی پردازشگر گرچه تاثیر چندانی در سرعت دستگاه ندارد اما دوربین ۵ مگاپیکسلی اصلی و دوربین جلو (که رقیب کرهای از آن بی بهره بود) میتواند ورق را به سمت وای ۵۲۰ برگرداند. امکان افزایش حافظه ذخیره سازی به واسطه کارتهای میکرو اس دی نیز فراهم شده و تا سقف ۳۲ گیگابایت میتوانید روی گوشیتان اطلاعات حمل کنید.
سامسونگ گلکسی ایس ۴ – Samsung Galaxy Ace 4
قیمت: ۲۵۰ هزار تومان
عنوان ارزانترین گوشی در راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۸۰۰ هزار تومان که از رم یک گیگابایتی بهره میبرد به گوشی نسبتا قدیمی گلکسی ایس ۴ میرسد. پر واضح است این گوشی نسبت به گوشیهای دیگر که از رم ۵۱۲ مگابایتی استفاده میکنند بسیار سریعتر بوده و زمان کمتری را در انتظار پردازشهای دستگاه سپری خواهید کرد. عمر باتری ایس ۴ یکی از نقاط قوت آن به شمار میرود و میتواند تا یک روز شما را همراهی کند.
هواوی وای ۵۶۰ – Huawei Y560
قیمت: ۳۱۰ هزار تومان
شاید بتوان مهمترین ویژگی وای ۵۶۰ را دوربین سلفی آن دانست که نسبت به رقیبانش از رزولوشن بالاتری برخوردار است. اگر به سلفی علاقهمندید، نمیخواهید زمان خود را صرف بارگذاریهای دستگاه کنید، به نمایشگر نسبتا بزرگ نیاز دارید و نمیخواهید مبلغ زیادی بپردازید، وای ۵۶۰ میتواند یکی از بهترین انتخابهای شما باشد.
ال جی کی ۴ – LG K4
قیمت: ۳۴۰ هزار تومان
گوشیهای ال جی به طراحی خاص منحنی مزین میشوند که ارگونومی خوبی دارند و همین عامل از دلایل محبوبیت محصولات چشم بادامیها به شمار میرود. کی ۴ از سخت افزار متوسطی بهره میبرد ولی قادر به برطرف کردن تمامی نیازهای روزمره کاربر است. این گوشی از نظر دریافت سیگنالهای اینترنت سلولار نیز به تکنولوژیهای روز مجهز بوده و میتواند با حداکثر سرعت ۲۱٫۱ مگابایت در هر ثانیه دیتا دانلود کند که در کمتر گوشی همقیمت دیده میشود. عمر باتری کی ۴ نیز مطلوب بوده و میتواند تا یک روز به دور از پریز برق شما را همراهی کند.
اچ تی سی دیزایر ۵۲۶ جی+ – +HTC Desire 526G
قیمت: ۴۰۰ هزار تومان
یکی از قدرتمندترینهای راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۸۰۰ هزار تومان دیزایر ۵۲۶ جی+ شناخته میشود که نه تنها از سخت افزار پردازشی پر سرعت، بلکه از دوربینهای با کیفیتی نیز برخوردار شده است. اچ تی سی میتوانست با قرار دادن رم دو گیگابایتی برای این گوشی، آن را به اقتصادیترین گوشی میان رده تبدیل کند اما به نظر میرسد به منظور جلوگیری از افزایش بیهوده قیمت از چنین اقدامی خودداری کرده است. تراکم پیکسلی نمایشگر دیزایر ۵۲۶ جی+ در حد قابل قبولی نبوده و انتظار داشتیم پیکسلها تراکم بیشتری روی صفحه ۴٫۷ اینچی دستگاه داشته باشند؛ با این وجود کیفیت تصاویر نمایش داده شده مناسب هستند. باتری گوشی نیز میتواند به راحتی تا یک روز دوام داشته باشد.
هواوی آنر ۳ سی – Huawei Honor 3C
قیمت: ۴۱۰ هزار تومان
اولین گوشی با رم دو گیگابایتی راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۸۰۰ هزار تومان آنر ۳ سی محسوب میشود که حالا نسخه سیستم عاملش کمی قدیمی شده است؛ اما خبر خوب آنکه میتوان با نصب به روز رسانیهای نرم افزاری جدیدترین امکانات و وصلههای امنیتی اندروید را به این گوشی آورد. ترکیب پردازنده مدیاتک MT6582 با دو گیگابایت رم شاید کمی غیرمعقول جلوه کند اما به سرعت کلی دستگاه کمک شایانی کرده است. دوربینهای آنر ۳ سی از کیفیت نسبتا خوبی برخوردارند و میتوان تصاویر واضح و پر نوری توسط آنها ثبت کرد. چشم بادامیها برای محصول خود باتری با دوامی را انتخاب کردهاند که تا یک روز میتواند گوشی را روشن نگه دارد.
اچ تی سی دیزایر ۶۲۰ جی – HTC Desire 620G
قیمت: ۴۶۰ هزار تومان
دیگر گوشی قدرتمند زیر ۸۰۰ هزار تومان نمایندهای از تایوان است که پردازنده پر سرعتی روی خود دارد. دیزایر ۶۲۰ جی در کنار سخت افزاری پر سرعت به سنسورهای با کیفیت دوربین نیز مجهز شده که میتوانند لحظات به یاد ماندنیتان را با کیفیت مطلوبی ثبت کنند. فراموش نکنید برای گرفتن عکس در شرایط نوری ضعیف دیزایر ۶۲۰ جی نمیتواند برایتان همراه مناسبی باشد و بهتر است به سراغ نمونههای گران قیمتتر بروید. باتری لیتیوم پلیمری این موبایل میتواند تا یک روز شما را از شارژر بینیاز کند.
ال جی کی ۸ – LG K8
قیمت: ۴۸۵ هزار تومان
رم یک و نیم گیگابایتی، پردازنده به روز، نسخه جدید اندروید، دوربین با کیفیت و طراحی خاص ال جی. دیگر از کی ۸ چه میخواهید؟! کی ۸ یکی از بهترین گوشیهای اقتصادی برشمرده میشود که رقیبانش را یکی پس از دیگری به کنار میزند و از محبوبیت زیادی بین کاربران برخوردار است. ناگفته نماند به زودی نسخه هفتم از سیستم عامل اندروید برای این گوشی منتشر خواهد شد تا کاربران از بالاترین سطح امکانات نرم افزاری روی تلفن هوشمندشان بهره ببرند.
هواوی پی ۶ – Huawei P6
قیمت: ۵۴۰ هزار تومان
پرچمداران قدیمی کمپانیهای مطرح تکنولوژی حتی پس از سالها نیز فروش دارند و قیمت اقتصادیشان در کنار سخت افزار قوی، به محبوبیت آنها کمک میکند. پی ۶ حالا هم سطح با گوشیهای میان رده محسوب میشود و به طراحی باریک، زیبا و خوش دستی مزین شده است. برخلاف سخت افزار پردازشی نسبتا قدرتمند این گوشی، نسخه سیستم عامل آن کمی قدیمی است که با نصب به روز رسانیهای نرم افزاری میتوان از این عیب چشمپوشی کرد. کیفیت دوربینهای دستگاه در حد مطلوبی قرار دارند و تصاویری شارپ و واضح ثبت میکنند. در آخر باید به باتری نسبتا با دوام پی ۶ اشاره کنیم که حدود یک روز شما را از شارژر بینیاز میسازد.
اچ تی سی دیزایر ۵۳۰ – HTC Desire 530
قیمت: ۵۴۰ هزار تومان
گرچه این روزها اچ تی سی روزهای خوشی را پشت سر نمیگذارد اما نمایندگان فراوان و زیبایی در دسته میان ردهها به نمایش گذاشته است. دیزایر ۵۳۰ با بهره گیری از چیپست ضعیف کوالکام نسخه ششم از سیستم عامل اندروید را اجرا میکند و امکان تجربه قابلیتهای جدید اندروید را با هزینهای پایین برای کاربران فراهم کرده است. کارهای سبک و روزمره با سرعت بالایی در این گوشی انجام میشوند ولی نباید انتظار داشته باشیم دستگاه بتواند اپلیکیشنها و بازیهای سنگین را به اجرا در آورد. اگر ظاهر و طراحی گوشی یکی از اولویتهای شماست، دیزایر ۵۳۰ را در لیست خریدتان قرار دهید.
ال جی جی ۴ استایلوس – LG G4 Stylus
قیمت: ۵۵۰ هزار تومان
اگر تراژدی غمانگیز نوت ۷ سامسونگ را در نظر نگیریم، گوشیهای دارای استایلوس همواره از محبوبترینها بودهاند و سطح کارایی بالایی دارند. این گوشیها معمولا قیمت گزافی دارند و برای خریدشان باید مبلغ زیادی بپردازید؛ اما ال جی با عرضه جی ۴ استایلوس قاعده را عوض کرده و با یکی از اقتصادیترین گوشیهای دارای استایلوس روبرو هستیم. گرچه سخت افزار پردازشی دیوایس تعریف چندانی ندارد اما به خوبی از پس کارهای روزمره و سبک برمیآید و شما را ناامید نخواهد کرد. دوربین گوشیهای ال جی زبانزد همگان است و جی ۴ استایلوس هم از این قاعده مستثنی نیست؛ البته اگر کاستیهای مربوط به عکاسی شب هنگام را فاکتور بگیریم.
هواوی وای ۶ پرو – Huawei Y6 Pro
قیمت: ۵۶۰ هزار تومان
هواوی به واسطه تنوع و تعداد فراوان محصولاتش شهرت زیادی پیدا کرده و قیمت مناسب آنها نیز دلیل دیگری بر محبوبیت گوشیهای چشم بادامیها شناخته میشود. وای ۶ پرو یکی از بهترینهای هواوی میان گوشیهای پایین رده محسوب میشود که از سخت افزار پردازشی مشابه با رقبا برخوردار شده اما مهمترین نقطه تمایز آن، باتری بسیار حجیم ۴۰۰۰ میلی آمپری آن است که میتواند با یک بار شارژ حداقل یک روز پرکار را با موفقیت پشت سر بگذارد. کیفیت دوربینهای به کار رفته در وای ۶ پرو نیز در حد مطلوبی قرار دارند و میتوانید از تصاویر واضح و پر نوری که ثبت کردهاید لذت ببرید.
اچ تی سی دیزایر ۶۲۶ جی+ – +HTC Desire 626 G
قیمت: ۵۸۰ هزار تومان
یکی از قویترین گوشیهای راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۸۰۰ هزار تومان نمایندهای از اچ تی سی است که سخت افزار بسیار قدرتمندی با خود حمل میکند. کانفیگهای مختلفی از دیزایر ۶۲۶ به ایران وارد شده و خوشبختانه نمونههای قدرتمند آن نیز در دسترس مشتریان قرار گرفتهاند، نظیر دیزایر ۶۲۶ جی+. در کنار چیپستهای قدرتمند پردازشی گوشی، تایوانیها سنسورهای دقیق و حساسی برای دوربین محصولشان به کار گرفتهاند و میتوان به وسیله آنها تصاویر عریض و پر نوری ثبت کرد. ناگفته نماند امکان به روز رسانی نرم افزاری دیوایس نیز وجود دارد و کاربران میتوانند با مراجعه به نمایندگیهای رسمی اچ تی سی در سراسر کشور نسبت به نصب نسخههای جدیدتر از سیستم عامل اندروید اقدام کنند.
سونی اکسپریا ام ۴ آکوا – Sony Xperia M4 Aqua
قیمت: ۶۳۰ هزار تومان
با اینکه ام ۴ آکوا حدود یکسال پیش معرفی شد اما به لطف ویژگیهایش هنوز هم یکی از پرفروشهای بازار به حساب میرود. این گوشی با کسب گواهی IP68 در برابر نفوذ آب و مایعات مقاوم بوده و میتواند نقش همراه خوبی را در سواحل و استخر ایفا کند. چیپست به کار رفته در این گوشی علاوه بر کارهای سبک روزمره میتواند از پس برخی برنامههای سنگین برآید و عملکرد خوبی را از خود به جا میگذارد. ام ۴ آکوا مجموعهای ایدهآل برای جوانانی شناخته میشود که میخواهند با قیمتی متوسط از امکانات فراوانی بهرهمند شوند.
سونی اکسپریا تی ۲ اولترا – Sony Xperia T2 Ultra
قیمت: ۶۳۵ هزار تومان
بسیاری از کاربران بین انتخاب یک تبلت دارای شیار سیمکارت و یک گوشی بزرگ سایز مردد هستند و حتی گاهی پس از خرید هم حسرت گزینههای روی میز را میخورند. سونی با تی ۲ اولترا سعی در کمرنگ کردن مرز میان تبلت و تلفنهای هوشمند داشته و محصولی را روانه بازار کرده که میتواند نقش یک تبلت را به خوبی نقش یک تلفن هوشمند اجرا کند. سخت افزار مورد استفاده در این فبلت تعریف چندانی ندارد اما از پس بیشتر اپلیکیشنهای دنیای اندروید برمیآید. رزولوشن دوربین اصلی دستگاه بالا بوده و میتواند تصاویری شارپ و با جزییات به ثبت برساند، اما در مقابل تصاویر دوربین سلفی کیفیت پایینی دارند و تنها در مواقع ضروری رفع تکلیف میکنند. شما میتوانید با دریافت و نصب آپدیتهای نرم افزاری از ویژگیهای جدید اندروید در تی ۲ اولترا بهره ببرید.
اچ تی سی دیزایر ۶۳۰ – HTC Desire 630
قیمت: ۶۸۰ هزار تومان
دیزایرهای جدید اچ تی سی عموما از سخت پردازشی ضعیفی برخوردارند اما دیزایر ۶۳۰ قاعده بازی را عوض کرده و چیپست قدرتمند آن پاسخگوی تمام نیازهای کاربر با سرعت بالایی است. بهرهگیری از ششمین نسخه از سیستم عامل اندروید، دوربینهای دقیق و با کیفیت، امکان افزایش حافظه ذخیره سازی و از همه مهمتر، عمر بالای باتری از جمله مواردی هستند که نماینده اچ تی سی را خواستنیتر میکنند.
ال جی ایکس اسکرین – LG X Screen
قیمت: ۶۸۰ هزار تومان
ال جی تمایل زیادی به کوتاه کردن سقف آرزوهای مشتریانش دارد. نمایشگر دوم در موبایلها هنوز پس از یکسال امری غیرعادی میان کاربران محسوب میشود و گوشیهای دارای این ویژگی معمولا نیز قیمت بالایی دارند. اما ال جی با معرفی ایکس اسکرین با قیمتی پایین تلفیقی از تکنولوژی روز و سخت افزاری متوسط را روانه بازار کرده و از این طریق فروش خوبی را پشت سر گذاشته است. نمایشگر دوم ایکس اسکرین میتواند نقش نوار اعلانات همیشه فعال را ایفا کند و در هر شرایطی (حتی به هنگام بازی) شما را از جدیدترین اتفاقات باخبر سازد. این ویژگی یکی از کلیدیترین قابلیتهای محصول کرهای ها شناخته میشود که تنها در تعداد معدودی از موبایلهای بازار مشاهده میشود. اگر به دنبال یک گوشی خاص با قیمتی پایین هستید، ایکس اسکرین را در لیست خریدتان بگنجانید.
هواوی آنر ۵ سی – Huawei Honor 5C
قیمت: ۶۹۰ هزار تومان
گوشیهای کمپانی هواوی همگی مقرون به صرفه هستند و میتوانیم آنر ۵ سی را مدرکی برای ادعایمان بدانیم. چیپست به کار رفته در این اسمارت فون عملکردی در حد یک پرچمدار از خود به نمایش میگذارد و پردازشها را با سرعت بسیار بالایی به پایان میرساند. چینیها در ۵ سی سنگ تمام گذاشتهاند و سنسوری ۸ مگاپیکسلی برای دوربین سلفی و ۱۳ مگاپیکسلی برای دوربین اصلی دستگاه تعبیه کردهاند که با کیفیت و رزولوشن بالایی لحظات به یاد ماندنی شما را جاودانه میکنند. همچنین باتری حجیم ۳۰۰۰ میلی آمپری نیز برای گوشی در نظر گرفته شده که تنها با یک بار شارژ حداقل یک روز دوام خواهد داشت.
سامسونگ گلکسی جی ۵ (۲۰۱۶) – (Samsung Galaxy J5 (2016
قیمت: ۷۰۰ هزار تومان
درحالی که رقابت بین سازندگان تلفن هوشمند در دسته میان ردهها و پایینرده ها بسیار بالا گرفته اما سامسونگ نمایندگان پرفروغی وارد بازار نکرده و به چند مدل گلکسی جی بسنده کرده است. جی ۵ ۲۰۱۶ به سخت افزاری کاملا معمولی مجهز شده و نقطه تمایز خاصی نسبت به رقیبان ندارد. نسخه ششم از سیستم عامل محبوب گوگل روی این گوشی به طور پیش فرض نصب شده که در آینده نزدیک به نسخه هفتم نیز به روز خواهد شد. دوربینهای به کار رفته در جی ۵ جدید تصاویری با کنتراست بالا و دقیق ثبت میکنند و کیفیت خوبی دارند. در نهایت باید به عمر خوب باتری دستگاه اشاره کنیم که پس از شارژ کامل حداقل یک روز کاربر را از شارژر بی نیاز میکند.
اچ تی سی دیزایر ۸۲۶ – HTC Desire 826
قیمت: ۷۰۰ هزار تومان
دیزایر ۸۲۶ پکیج کاملی از زیبایی و امکانات را در اختیار کاربر قرار میدهد. اسپیکرهای دستگاه به طرز خلاقانهای در شکاف بین نمایشگر و بدنه جاساز شدهاند و به زیبایی دیوایس کمک شایانی میکنند. این گوشی با استفاده از چیپست قدرتمندش میتواند از پس همه برنامههای ربات سبز بر بیاید و با سرعت بالایی اپلیکیشنها را به اجرا در آورد. کیفیت دوربینهای به کار رفته در دیزایر ۸۲۶ نیز مطلوب ارزیابی میشوند و عملکرد خوبی از خود به جای میگذارند.
هواوی آنر ۵ ایکس – Huawei Honor 5X
قیمت: ۷۲۰ هزار تومان
آنر ۵ ایکس دیگر نماینده قدرتمند هواوی در راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۸۰۰ هزار تومان برشمرده میشود که نسبت به قیمتش امکانات فراوانی ارائه میکند. چیپست پرقدرت گوشی در کنار پردازش اطلاعات مربوط به اپلیکیشنها، اطلاعات مربوط به سنسور تشخیص اثر انگشت را نیز پردازش میکند و به سرعت دستگاه را قفل گشایی میکند. عنوان ارزان قیمتترین گوشی دارای سنسور تشخیص اثر انگشت به آنر ۵ ایکس تعلق میگیرد و اگر به استفاده از جدیدترین تکنولوژیها در رمزگذاری تلفن هوشمندتان تمایل دارید، آنر ۵ ایکس میتواند یکی از بهترین انتخابهای شما باشد.
اچ تی سی دیزایر ۶۲۸ – HTC Desire 628
قیمت: ۷۵۰ هزار تومان
آخرین مورد از لیست راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۸۰۰ هزار تومان دیزایر ۶۲۸ است که ارزان قیمتترین گوشی با رم سه گیگابایتی شناخته میشود. همانطور که میدانیم، رم در سرعت اجرای برنامهها (چه همزمان و چه غیرهمزمان) تاثیر به سزایی دارد اما اچ تی سی با تجهیز این گوشی به چیپست کم قدرت کوالکام، از سرعت دستگاه تا حدود زیادی کاسته است. دوربینهای به کار گرفته شده در دیزایر ۶۲۸ تصاویر دقیق و با کنتراستی ثبت میکنند و میتوان روی آنها حساب باز کرد. متاسفانه تغذیه کننده مدارهای دیزایر ۶۲۸ ظرفیت چندان بالایی ندارد و به سختی میتواند تا یک روز شما را همراهی کند.
در نظر داشته باشید ممکن است قیمتهای اعلام شده بر حسب شرکت ارائه دهنده گارانتی و فروشگاههای عرضه کننده سطح کشور متفاوت باشد. بنابراین پیش از خرید حتما به فروشگاه مدنظرتان مراجعه کرده و قیمت جدید دستگاهتان را جویا شوید.
منبع: گجت نیوز