وصیت نامه نخستین شهید غواص شناسایی شده
وصیت نامه نخستین شهید غواص شناسایی شده

عصر تبریز: چند روز پیش هویت پیکر مطهر یکی از ۱۷۵ شهید غواص و خط‌شکن که در عملیات کربلای ۴ به شهادت رسیده‌اند و پیکر آنها با دستان بسته بعد از گذشت ۲۹ سال از شهادتشان در یک گور دسته‌جمعی در ابوفلوس تفحص شد، احراز هویت شد. شهید سید جلیل میری ورکی فرزند سید قاسم […]

عصر تبریز: چند روز پیش هویت پیکر مطهر یکی از ۱۷۵ شهید غواص و خط‌شکن که در عملیات کربلای ۴ به شهادت رسیده‌اند و پیکر آنها با دستان بسته بعد از گذشت ۲۹ سال از شهادتشان در یک گور دسته‌جمعی در ابوفلوس تفحص شد، احراز هویت شد. شهید سید جلیل میری ورکی فرزند سید قاسم یکی از خط‌شکنان عملیات کربلای ۴ بود که در منطقه ام‌الرصاص به شهادت رسیده است. 

به گزارش تسنیم، او متولد ششم فروردین ماه سال ۱۳۳۸ از شهرستان تنکابن در استان مازندران است. او اعزامی لشکر ۲۵ کربلا بود که در جبهه به‌عنوان یک تک‌تیرانداز فعال بود و به‌عنوان خط‌شکن کربلای ۴ در این عملیات اسیر و سپس در کنار دیگر خط شکنان و غواصان این عملیات به شهادت رسید. حالا بعد از گذشت ۲۹ سال از شهادتش هویت پیکر مطهر او شناسایی شده است. پیکر مطهر این شهید والامقام در روز پنج شنبه ۱۸ تیرماه ۹۴ مصادف با ۲۲ رمضان در شهر کرج استان البرز که محل سکونت فعلی خانواده اوست تشییع شده و به خاک سپرده شد.

شهید سید جلیل میری در۲۶ آذر ماه سال ۱۳۶۵، چند روز قبل از شهادت در وصیت نامه‌ای کوتاه خطاب به خانواده‌اش سفارشاتی را نوشت. مرکز اسناد ایثارگران به مناسبت رجعت پیکر مطهر این شهید مظلوم غواص گزیده وصیت نامه او را منتشر کرد. متن آن به شرح زیر است:

«…راه پدر را به بچه‌هایم بیاموزید که همانا راه حسین(ع) است، امام را تنها نگذارید و پشتیبان اسلام باشید…می‌خواستم قبرم در خاک پاک «ویکان» باشد ولی از آنجایی که زمستان است و سخت، هر جایی که خودتان خواستید دفنم کنید…

بچه که تازه به دنیا آمده اگر پسر بود اسمش سید محمد مهدی و (بهرام) صدایش کنید و اگر دختر بود سید زهرا (آزاده) صدایش کنید. (داخل پرانتز اسم مستعار می باشد.)»

 

امضاء: سید جلیل میری ورکی ۲۶ /۹/ ۶۵