مطالبه بخش خصوصی از دولت، پیگری مسائل اقتصادی است
مطالبه بخش خصوصی از دولت، پیگری مسائل اقتصادی است
کاندیدای نهمین دوره نمایندگی اتاق بازرگانی تبریز گفت: مطالبه بخش خصوصی از دولت، محور قرار دادن مطالبات اقتصادی است.

به گزارش عصرتبریز، محمدعلی نجاری هدف خود از شرکت در انتخابات هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز را خدمت صادقانه به شهر و استان خود عنوان کرد و گفت: در این فصل از زندگی‌ام احساس می‌کنم به شهرم و مردم شهرم بدهکار هستم و بدون هیچ‌گونه احتیاج شخصی در این انتخابات شرکت کرده‌ام.

نجاری، نبود هماهنگی را دلیل اصلی آشفتگی در موضوعات مختلف مخصوصا اقتصادی دانست و اظهار کرد: متاسفانه به‌جای همدلی و اتحاد بیش‌تر به سمت واگرایی حرکت کرده‌ایم و این آسیب‌های فراوانی به همراه دارد.

وی با انتقاد از فعالیت برخی از کاندیداهای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی علیه یکدیگر، بیان کرد: متاسفانه واگرایی‌ها بیش‌تر از هم‌گرایی‌ها به چشم می‌خورد و فرهیختگان جامعه باید به فکر درمان این‌ها باشند.

کاندیدای نهمین دوره نمایندگی اتاق بازرگانی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کارکرد میزهای کشورهای مختلف در اتاق بازرگانی، افزود: میزها زمینه برقراری ارتباط مسقتیم با کشور مدنظر را برای توسعه صادرات فراهم می‌کنند و بر همین اساس باید دامنه فعالیت میزها در اتاق گسترش پیدا بکند.

وی درباره ارتباط اقتصادی با جمهوری آذربایجان تشریح کرد: حدود ۲۵سال است که با جمهوری آذربایجان ارتباط دارم و احداث جاده، کارخانه و زیرگذر در آن کشور از جمله فعالیت‌های من بوده است و به واسطه همین فعالیت‌ها شناخت نسبتا خوبی از فرصت‌های موجود در آذربایجان دارم.

وی در بخش دیگری از این گفتگو درباره مهم‌ترین مشکلات تجارت خارجه ایران، اظهار کرد: برای ما مهم نیست که دولت کدام کشورها را برای افزایش ارتباطات مصلحت می‌داند اما مطالبه اصلی ما این است که اگر یک میلیون دلار در یک کشور سرمایه‌گذاری می‌کنیم، حتما ۲میلیون دلار برگشت سرمایه داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: ما متاسفانه اقتصاد را کنار گذاشته‌ایم و بحث فرهنگی و ایدئولوژی را پیش بردیم اماتوصیه اسلام این است که مبنای تمام روابط فرهنگی، می‌تواند اقتصاد باشد. مطالبه بخش خصوصی از دولت، محور قرار دادن مطالبات اقتصادی است.

نجاری در پایان برقراری روابط اقتصادی مناسب با کشورهای همسایه را عامل ایجاد امنیت، آرامش و دوستی‌های پایدار دانست و آن را کم‌هزینه‌تر و تعالی‌بخش‌تر از حوزه‌های دیگر عنوان کرد.