معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مردم قارچ خوراکی مورد نیاز خود را از فروشگاه‌ها و مراکز معتبر خریداری کنند.

به گزارش عصرتبریز، ایوب ایرانی‌فام در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن تاکید بر سالم بودن قارچ‌های خوراکی واحدهای تولیدی مجوزدار استان، اظهار کرد: مردم می‌توانند قارچ مورد نیاز خود را از این طریق تهیه کنند.

وی گفت: مسمومیت‌های انسانی که اخیراً با مصرف قارچ در بعضی از استان‌های کشور رخ داده در اثر مصرف قارچ‌هایی است که به طور فصلی توسط برخی افراد بومی شهرستان‌ها از عرصه‌های منابع طبیعی برداشت و عرضه می‌شود که خوشبختانه در استان آذربایجان شرقی قارچ‌های سمی عرضه نشده است و هیچ گونه مسمومیت ناشی از مصرف این گونه قارچ گزارش نشده است.

ایرانی فام با بیان این که ۱۲ واحد تولید قارچ خوراکی دارای مجوز استان و ۹۰۰ واحد در سطح کشور فعال و هزاران نفر در این واحدها مشغول کار هستند، افزود: سالانه ۱۵۰ هزار تن قارچ خوراکی در سطح کشور تولید می‌شود .

وی با بیان اینکه سرانه مصرف قارچ حدود یک کیلوگرم است، ادامه داد: کمبودی در زمینه تولید این محصول وجود ندارد و قارچ های عرضه شده در فروشگاه ها و مراکز معتبر هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.

انتهای پیام/