به گزارش عصرتبریز، حیدر فتحزاده پیش از ظهر امروز در سمینار«تربیت فرزند» اظهار کرد: در سال ۹۳ مطالعهای در تبریز و چهار شهر بزرگ کشور در ارتباط با کودکان صورت گرفت که نتایج این مطالعه نشان میداد ۲۷ درصد کودکان ۶ تا ۸ ساله در تبریز دچار استرس خواب شبانه میشوند.
وی افزود: این کودکان مشکلاتی مثل ساییدن دندان، شبادراری و افسردگی شبانه داشته و پیشبینی میشود طی سالهای ۹۷ تا ۹۹ شاهد به وجود آمد پیک افسردگی در کودکان باشیم که این مسئله قطعا در مادران نیز تاثیرگذار خواهد بود.
فتحزاده تصریح کرد: نمره استرس در ۲۷ درصد کودکان ما بالای ۲۰ است که این امر در آینده میتواند منجر به افزایش آسیبها و معضلات اجتماعی شود.
وی خاطرنشان کرد: تحقیقات نشان میدهد بیش از ۲۷ درصد طلاقها در استان در دو سال اول زندگی، ۳۱ درصد بعد از ۳ سال زندگی مشترک و درصد قابل توجهی نیز بعد از ۱۶ سال زندگی اتفاق میافتد.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی متذکر شد: به طور میانگین ۶ سال طول میکشد زوجین تصمیم به فرزندآوری بگیرند؛ چرا که اعتماد به تداوم زندگی مشترک کمرنگ است.
فتحزاده گفت: طی سالهای ۵۵ تا ۶۵ میانگین تعداد فرزندان خانواده ۶٫۴ فرزند بود؛ در حالی که نتایج سرشماری سال ۱۳۹۵ نشان میدهد ۷۸ درصد زوجین در کشور تک فرزند هستند.