روایت جالب یک سرباز آمریکایی از «آخرین لحظات زندگی صدام حسین» در نامه به همسرش
روایت جالب یک سرباز آمریکایی از «آخرین لحظات زندگی صدام حسین» در نامه به همسرش

این سرباز آمریکایی یکی از محدود افرادی است که در لحظه اجرای حکم اعدام صدام حسین حضور داشته و آخرین لحظات زندگی وی را در نامه ای برای همسرش توصیف کرده است.

عصر تبریز: یکی از تفنگداران دریایی آمریکا در نامه ای به همسر خود اقدام به توصیف آخرین لحظات زندگی صدام حسین رئیس جمهور سرنگون شده عراق پیش از اعدام کرده است.

به نقل از پایگاه العرب قطر، این سرباز آمریکایی یکی از محدود افرادی است که در لحظه اجرای حکم اعدام صدام حسین حضور داشته و آخرین لحظات زندگی وی را در نامه ای برای همسرش توصیف کرده است.

وی در این نامه با بیان اینکه شاهد حرکات عجیبی از سوی صدام در آخرین لحظات زندگی وی پیش از اعدام بوده است و با اشاره به اینکه روی سکوی مرگ لبخند زنان و با اعتماد به نفس بالا ایستاده بود، ادامه می دهد: صدام مدام شهادتین می گفت و همچنان لبخند برلب داشت تا اینکه مرد…نیمه شب قبل از اعدام از ما وعده غذایی برنج با مرغ آب پز خواست؛ چندین لیوان آب گرم به همراه عسل نیز نوشید. آنچنان که من شنیده بودم گویا وی از کودکی به این نوشیدنی عادت داشته است.

وی در ادامه این نامه می گوید: پس از خوردن برنج با مرغ اپ پز و نوشیدن چندین لیوان آب گرم با عسل، بلند شد و وضو گرفت و روی گوشه ای از تختخواب آهنی خود نشست… قرآن می خواند و از ما کتی که پیش از بازداشت می پوشید را درخواست کرد.. یکی از افسران از وی پرسید دلیل درخواست کت چه بود؟ که او در جواب گفت که هوای عراق سپیده دمان سر می شود و او نمی خواهد بلرزد که مردم فکر کنند از مرگ می ترسد. در همین حال تیم اعدام طناب اعدام و کف سکوی اعدام را بررسی می کردند… دو سردخانه به همراه یک تابوت چوبی آوردند و در کنار سکو قرار دادند.

این سرباز آمریکایی در ادامه نامه خود می نویسد: ساعت ده دقیقه مانده به صبح صدام را وارد سالن اعدام کردند و شهود نیز روبروی دیوار اتاق اعدام ایستادند… چند قاضی، روحانی و نمایندگانی از دولت و یک پزشک نیز آنجا حضور داشتند.

وی با اشاره به اینکه حکم اعدام در ساعت ۳ و پنج دقیقه بامداد اجرا شد که از طریق دوربین های فیلم برداری موجود در اتاق اعدام برای سراسر جهان پخش می شد، در پایان می گوید که آنها که دستور حکم اعدام را دادند، به شدت ترسیده بودند.