به گزارش عصرتبریز، وحید مجیدی در جمع برخی از خبرنگاران اظهار کرد: سازمان بیمه سلامت، بعنوان یک سازمان دولتی، در آبان ماه سال ۱۳۷۳ تحت عنوان سازمان بیمه خدمات درمانی تاسیس و راهاندازی شد که در ۲۲ مرداد ماه سال ۱۳۹۱ نیز عنوان سازمان بیمه سلامت را به خود گرفت.
وی با تاکید بر اینکه ۲ میلیون و ۲۰۰ نفر از جمعیت استان تحت پوشش سازمان بیمه سلامت هستند، ادامه داد: این افراد از خدمات درمانی بهرهمند بوده و خدمات درمانی برای ۱ میلیون و ۸۰۰ نفر بصورت رایگان به انجام میرسد و افراد هیچگونه حق بیمه پرداخت نمیکنند.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجانشرقی گفت: ۳ هزار و ۲۸۰ نفر از طریق موسسات طرف قرارداد ما بوده و در حدود ۹۰ درصد پیشخوان در اقصی نقاط استان خدمات بیمهگری ارائه میکنند.
مجیدی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات بسیار خوب در چند سال اخیر توسعه دولت الکترونیک بوده است، ادامه داد: ۱۰۰درصد موسسات در استان نسخهها را بصورت الکترونیک و تنها با دریافت کد ملی دریافت میکنند که در پی این امر دفترچهها تماما حذف شدهاند.
وی با تاکید بر اینکه اکنون دسترسی پزشکان آسان شده زیرا در گذشته خواندن دستخط پزشکان آسان نبود، افزود: در سال گذشته، ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار خدمات و مراجعه داشتیم که خدمات بصورت الکترونیک انجام گرفت.
مجیدی خاطرنشان کرد: استفاده از کاغذ تنها در زمانهای بحران قابل استفاده خواهد بود و در خصوص چاپ دفترچه، در سال ۹۸ سازمان بیمه سلامت بطور میانگین سالانه بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان برای چاپ دفترچه بکار میگرفت.
او افزود: همچنین سو استفاده از دفترچهها با وجود پیامکهای ارسال شده قابل کنترل شده است.
مدیرکل بیمه سلامت آذربایجانشرقی با اشاره به اینکه صندوق بیماریهای خاص و صعبالعلاج در ۱۴۰۱ تصویب شده است ادامه داد: مسئولیت این امر بعهده سازمان بیمه سلامت شد و اعتباری بالغ بر ۵ هزار میلیارد تومان در همان سال به تصویب رسید.
وی با اشاره به اینکه ۱۰۷ گروه بیماری به کمک وزارت بهداشت و سازمان بیمه بعنوان بیماریهای خاص معرفی شده است، اظهار کرد: بیمهشدگان میتوانند هنگام مراجعه به بیمارستان یا پزشک بالغ بر ۳۸۹۰ خدمت اعم از آزمایش دارو سونوگرافی و غیره برخوردار شوند.
مجیدی با تاکید بر اینکه تا کنون ۴۸ هزار نفر بیماران صعبالعلاج نشاندار شده و توانسته است از مزایای بیشتر بیمه برخوردار شود، ادامه داد: از آذر ماه سال گذشته تا کنون ۲۸ میلیارد تومان در قالب خسارت متفرقه برای بیماران صعبالعلاج پرداخت شده است.
وی در خصوص نازایی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ قانون حمایت از خانواده تصویب و طبق ماده ۴۳ قانون، سازمان بیمه سلامت ارایه خدمات نازایی را عهدهدار شده که تا کنون ۳۳۰۲ نفر زوج نشاندار شده است که ۲۹۶۰ نفر از آنان خانم و ۳۴۲ نفر آقا میباشد.
وی ادامه داد: در خصوص افراد تحت پوشش نازایی، هم در مورد بستری و یا در مورد سرپایی، بالغ بر ۱۷ میلیارد تومان خدمات ارائه شده است.
مجیدی خاطرنشان کرد: اگر افراد تحت پوشش بیمه سلامت از بیماری خاصی برخوردار هستند میتوانند با ارایه مدارک، از خدمات و بیمه بیشتر ما برخوردار باشند.
وی شماره تماس شبانهروزی ۱۶۶۶ را راهی برای پاسخگویی تمام مردم معرفی کرد.