به گزارش عصرتبریز، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید گفت: با اخذ مجوز از شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، شرکت عمران شهر جدید سهند، فاز اول بیمارستان شهر جدید را در قالب ۶۴ تخت به همراه ساختمان اورژانس(متناسب با ظرفیت بیمارستان ۲۰۰ تختی) احداث میکند و بیمارستان قابلیت توسعه به ۲۰۰ تخت بیمارستانی را خواهد داشت.
فرهاد سعیدی در گفتوگویی اعلام کرد: علیرغم مذاکرات و پیگیریهای مستمر از ارگانهای متولی حوزه درمان در راستای احداث بیمارستان در شهر جدید سهند، تفاهمها و مذاکرات قبلی نتیجه نداد و از این رو شرکت عمران شهر جدید سهند عملیات احداث فاز اول بیمارستان در قالب ۶۴ تخت با ساختمان اورژانس(متناسب با ظرفیت بیمارستان ۲۰۰ تختی) را با اخذ مجوز از شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، احداث خواهد کرد.
وی با اشاره به جزئیات احداث بیمارستان در سهند، اظهار کرد: زمین این بیمارستان برای توسعه تا ۲۰۰ تختخواب بیمارستانی در نظر گرفته میشود و ساختمان اورژانس متناسب با ۲۰۰ تخت بیمارستانی همزمان با ساختمان ۶۴ تختی توسط شرکت عمران احداث خواهد شد.
وی افزود: با توجه به نیاز ضروری شهر جدید سهند به امکانات درمانی در قالب بیمارستان، شرکت عمران در راستای ارج نهادن به دستاوردهای سفر ریاست محترم جمهوری و دستورات مقام عالی وزارت راه و شهرسازی و مطالبات شهروندان عزیز، عهده دار تأمین زمین برای بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی و احداث ساختمان اورژانس متناسب با آن و احداث فاز اول بیمارستان شهر جدید سهند با ظرفیت ۶۴ تخت می شود.
سعیدی با اشاره به منتفی شدن احداث بیمارستان ۳۰۰ تختی در سهند با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گفت: حاضر بودم تمامی زمینهای با کاربری درمانی شرکت را تحویل دهم، اما یک بیمارستان ۳۰۰ تختی در سهند احداث شود که متاسفانه در پی عدم امکان تامین مالی از سوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز این موضوع منتفی شده و تفاهم شرکت عمران شهر جدید سهند و دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای مشارکت در احداث بیمارستان در شهر جدید سهند، پس از ماه ها مذاکره مبادله نشد.
وی خاطرنشان کرد: در جلسه فرمانداری شهرستان اسکو نیز معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز از عدم تأمین مالی در مشارکت احداث بیمارستان شهر جدید سهند خبر دادند و دانشگاه علوم پزشکی تبریز به ارائه طرح و نقشه بیمارستان بسنده کرده و شرکت عمران به دلیل نیاز ضروری شهر جدید سهند، تامین زمین و احداث بیمارستان را عهدهدار شد.
مدیرعامل شرکت عمران شرکت عمران شهر جدید یادآور شد: علیرغم پیگیریهای سرپرست محترم سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، سازمان تامین اجتماعی استان نیز در گذشته عدم مشارکت در احداث بیمارستان در شهر جدید سهند را اعلام کرده بود.
وی، احداث بیمارستان را از جمله امکانات بسیار ضروری برای شهر جدید سهند اعلام کرد و گفت: متاسفانه شهر جدید سهند تاکنون فاقد چنین امکاناتی بوده و مردم از این بابت سختیهایی را متحمل میشدند که انشاءالله با احداث ساختمان بیمارستان ۶۴ تختی و اورژانس متناسب با بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی با برآورد اولیه ۳۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت عمران و تجهیز آن توسط متولیان امر، بخش بزرگی از نیازهای مردم شهر جدید سهند در این رابطه مرتفع خواهد شد.
لازم به ذکر است که زمین تامین شده برای بیمارستان از سوی شرکت عمران سهند تکافوی بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی را دارد که در فاز اول برای ایجاد ۶۴ تخت بیمارستانی، ساختمان احداث می شود. با توجه به تکلیف این شرکت از سوی مقام عالی وزارت راه و شهرسازی برای احداث بیمارستان ۳۲ تختخوابی، احداث بیمارستان ۶۴ تختخوابی مستلزم اخذ مجوز از شرکت مادر تخصّصی عمران شهرهای جدید خواهد بود.