به گزارش عصرتبریز، مالک رحمتی چهارشنبه در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره رسانهای ابوذر آذربایجانشرقی، افزود: باید اخبار و گزارشهایی که توسط اهل قلم در رسانهها منتشر میشود به نوعی بازتاب کننده واقعیات جامعه باشد تا مخاطبان منطقی و عقلانی اقناع شوند.
وی اطلاعرسانی و پاسخ به شبهات را از دیگر ماموریتهای رسانههای گروهی بیان و اظهار کرد: سالهای پس از انقلاب اسلامی موفقیتهای بیشمار و مهمی در کشور حادث شده است اما در انتقال این موفقیتها آن گونه که باید مطالب به خوبی در سطح جامعه بازتاب نداشته است که اطلاعرسانی درست، صادقانه و امانتداری باید در این زمینه در دستور کار رسانهها قرار بگیرد، چون در غیر این صورت با انتقال اخبار زرد مواجه خواهیم شد.
رحمتی روایت درست در رسانهها را لازمه جلب اعتماد عمومی دانست و با بیان اینکه مطبوعات و خبرگزاریها باید حرف دل مردم را به گوش مسئولان برسانند، یادآور شد: باید توجه داشت که جریان نفوذ در عرصههای فرهنگی و اجتماعی وجود دارد که مقابله با چنین جریاناتی با روشنگری و جریانسازی گفتوگو با جوانان و نسل جدید میسر میشود.
وی فعالیت خبرنگاران در حوزه های مختلف را حرکت در راستای جهاد تبیین تعریف و اظهار کرد: متاسفانه هنوز در این زمینه ارایه دستاوردهای مهم نظام و عملکردهای دستگاههای اجرایی با مشکلاتی روبروست که رسانهها میتوانند با پرداخت درست و به موقع در این رابطه کمک حال دولت باشند.
رحمتی کار رسانهای را بسیار مهم، تاثیرگذار و تعیینکننده در سرنوشت کشور دانست و ادامه داد: اگر زمانی کشور به اسلحه و مهمات در صحنههای دوران دفاع مقدس نیاز داشت، امروز مملکت به شدت نیازمند فعالیتهای رسانه ای است که باید ابزار و زمان کار رسانهای را شناخت تا از این عرصه مهم استفاده کرد، چون که بیتوجهی به رسانه و ابزارهای آن ما را در برابر هجمههای سنگین رسانهای دشمنان آسیبپذیر میکند.
وی با اشاره به اینکه دشمنان نظام و انقلاب در زمان کنونی به شدت روی جنگ روانی و رسانهای متمرکز شده است، گفت: اگر از رسانهها به عنوان راهکار اصلی مقابله با این حملات استفاده درست و دقیق نکنیم مجبور به عقبنشینی هستیم که بر همین مبنا برگزاری جشنوارهای رسانهای از اهمیت و ارزش بسیار بالایی برخوردار است.
رحمتی برگزاری جشنواره رسانهای ابوذر توسط بسیج رسانه و سپاه عاشورا را نشاندهنده درک و فهم از شرایط امروز جامعه برشمرد و با تاکید بر تقویت چنین جشنواره هایی، افزود: ایران اسلامی در دهههای گذشته به ارتش ۲۰ میلیونی در جنگ سخت نیاز داشت اما امروز کشور به ارتش ۲۰ میلیونی رسانهای نیاز دارد تا در مقابل جنگ رسانهای دشمنان ایستادگی کرده، موقعیت خود را تثبیت و به موفقیت برسیم.
وی اثرگذاری تک عکس منتشر شده از حوادث و رویدادهای مختلف را بسیار فراگیرتر از چندین جلسه سخنرانی برای تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و با بیان اینکه نسل جوان ما زبان هنر میطلبد، اظهار کرد: همه باید دست در دست هم داده و برای سربلندی ایران اسلامی تلاش کنیم تا بتوانیم پاسدار واقعی خون شهدا و توصیه ها و منویات امامین انقلاب باشیم.
استاندار آذربایجانشرقی به برگزاری اهمیت انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری اشاره و اضافه کرد: این عرصه یکی از مهمترین و بزرگترین صحنههای نمایش توانمندی رسانههای کشور و استان است که باید تلاش شود تا با آگاهیدهی و بصیرتافزایی مردم، زمینهساز برگزاری انتخابات پرشور و حداکثری شد.
هفتمین دوره جشنواره رسانهای ابوذر با معرفی و اهدای جوایز نفرات برتر در قالبهای تیتر، یادداشت و سرمقاله، مصاحبه، گزارش (خبری-غیر خبری)، عکس(تک عکس-مجموعه عکس)، کلیپ و گزارش ویدئویی، کاریکاتور، طرح و گرافیک، صفحهآرایی مطبوعاتی، اینفوگرافی، موشنگرافی و پادکست به کار خود پایان داد.