بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذر خانه مردم است
بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذر خانه مردم است
مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان زهرا مردانی آذر گفت: بیمارستان کودکان خانه مردم است و باید از طرف همگان مورد حمایت قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار عصرتبریز،دکتر سیامک شیوا رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان زهرا مردانی آذر افزود: این مرکز در اواخر سال ۱۴۰۰ بیمارستان بنا به نیاز و تصمیم مسئولین وقت، به این مکان انتقال یافت.

وی گفت: در دو سال گذشته قسمت های مختلف بیمارستان تجهیز و به مرحله خدمت رسانی به مردم رسیده است.

درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مردانی آذر

دکتر شیوا با بیان اینکه بیمارستان کودکان خانه مردم است گفت: اگر کودکان را از نظر جسمی و روانی سالم به جامعه تحویل دهیم، آینده کشور تضمین می‌شود؛ بنابرین بیمارستان کودکان باید از طرف همگان مورد حمایت قرار گیرد.

مدیر مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان زهرا مردانی آذر با بیان اینکه تعرفه های دولتی پایین است و با این مقدار درآمد نمی‌توان بیمارستان را مدیریت کرد، گفت: درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان است و این خدمت بسیار خوبی برای خانواده ها محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: بیمارستان کودکان محل خدمت است و هدف تمام همکاران ما در این بیمارستان در قسمت های مختلف ارائه خدمت به مردم بدون چشم داشت مالی است.

دکتر شیوار با تاکید بر اینکه هر چقدر اعتماد مردم به ما بیشتر باشد، بهتر خواهیم توانست به آنها خدمت کنیم، افزود: جزو معدود بیمارستان هایی است که خود اساتید شخصا بر بالین بیمار حاضر شده و برای روند درمان آنها تصمیم گیری می‌کنند.

انجام جراحی قلب در بیمارستان زهرا مردانی آذر

دکتر شهرام عبدلی معاون آموزشی مرکز نیز گفت: در حوزه آموزش، این بیمارستان نقش سنگینی بر عهده دارد و در تمام رشته های تخصصی و فوق تخصصی کودکان، در این مرکز اساتیدی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: تمام جراحی های اطفال در این بیمارستان انجام شده و نیازی به ارجا به بیمارستان های دیگر وجود ندارد.

معاون آموزشی رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان زهرا مردانی با اعلام این خبر که جراحی ارتوپدی و قلب نیز جدیدا شروع به فعالیت کرده است، گفت: ۲۴ رزیدنت در این بیمارستان در حال آموزش هستند که نیاز آینده آذربایجان شرقی را تامین خواهند کرد.

دکتر عبدلی ادامه داد: در بیمارستان کودکان مردانی آذر جزو معدود استان هایی هستیم که آموزش و تربیت نیروی ویژه اورژانس و مراقبت های ویژه در آن انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه در حوزه پژوهش، این بیمارستان دارای مرکز مطالعات کودکان و اطفال است که نتایج آن در اختیار متخصصین قرار می‌گیرد، گفت: خودکفایی در تامین نیروهای تخصصی و فوق تخصص از برنامه های این بیمارستان است.

دکتر داود بادبرین معاون درمان بیمارستان مردانی آذر نیز گفت: در دوسال اخیر نیازمند این بودیم که کارهای جدیدی در حوزه درمان انجام شود.

وی افزود: از سال گذشته اقدام به افتتاح بخش های جدید کردیم، بطوریکه تعداد بخش های داخلی از ۳ به ۵ رسیده است.

دکتر بادبرین ادامه داد: بخش سیتی آنژیو و ام آر آی همراه با بی‌هوشی نیز در بیمارستان شروع بکار کرده و نیازی به ارجاع بیماران به خارج از بیمارستان وجود ندارد.

وی تاکید کرد: اتاق تصویر برداری MRI یک اتاق عمل کامل است که در شمالغرب کشور منحصربفرد است.

معاون درمان بیمارستان کودکان مردانی آذر گفت: بخش های جراحی نیز به ۸ اتاق افزایش یافته و در آینده نزدیک نیز جراحی قلب در همین بیمارستان انجام خواهد شد و دیگر کودکان نیازمند به جراحی به بیمارستان های دیگر ارجاع نخواهند شد.

دکتر بادبرین اضافه کرد: ۲۳ دستگاه های دیالیز نصب و راه اندازی شده و در حال ارائه خدمات به بیماران بوده و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی به برنامه های آینده این مرکز اشاره کرد و گفت: از برنامه های آینده این بیمارستان افتتاح آی سیو کودکان بزرگتر و پیوند قلب کودکان است.

طلب ۱۸۰ میلیارد تومانی بیمارستان مردانی آذر از بیمه ها

معاون درمان بیمارستان مردانی آذر در خصوص میزان مراجعات به این مرکز اظهار داشت: میزان مراجعات به درمانگاه سرپایی و اورژانس، ماهانه ۴ هزار و ۵۰۰ نفر، درمانگاه فوق تخصصی ۲ هزار و ۵۰۰ نفر و درمانگاه نیز تخصصی ۳ هزار و ۵۰۰ نفر می باشد.

وی گفت: از اول سال تا امروز ۳ هزار نفر عمل جراحی شده اند.

دکتر بادبرین تاکید کرد: کمترین میزان فوتی ها در خصوص نوزادان و نوزادان نورس مربوط به بیمارستان کودکان مردانی آذر است.

دکتر رضا دلجوان معاون توسعه مدیریت و منابع مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان زهرا مردانی آذر نیز گفت: یکی از بازوهای توانا در این مرکز، بحث آموزش است.

وی افزود: فراهم کردن زیرساخت ها، تجهیزات و نیروی انسانی مهمترین وظایف معاونت توسعه مدیریت و منابع این مرکز است.

معاون توسعه مدیریت و منابع مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کودکان زهرا مردانی به نیروهای شاغل در این مرکز اشاره کرد و گفت: ۹۰۰ نفر نیروی رسمی، ۲۰۰ نفر خرید خدمت، ۱۰۰ الی ۲۰۰ نفر نیز جامعه اطبا می باشند.

وی به برخی مشکلات این مرکز اشاره کرد و افزود: یکی از مشکلات این مرکز عدم وصول مطالبات به روز از بیمه ها می باشد که متاسفانه تا چندین ماه به طول می‌انجامد.

دکتر دلجوان میزان گفت: تا امروز حدود ۱۸۰ میلیارد تومان از بیمه ها طلب داریم.

  • خبرنگار: سعید خسروشاهی