کفه انتخاب به سنگینی سرنوشت ایران
کفه انتخاب به سنگینی سرنوشت ایران

انتخابات یعنی برنامه ریزی برای آینده و دوراندیشی! یعنی قبول مسئولیت سنگین سرنوشت آیندگان. انتخابات صرفا انتخاب کردن و انتخاب شدن نیست؛ بلکه سپردن سرنوشت مردم یک قوم و ملت و مملکت با میلیون ها آرزو به دست منتخبان است.

به گزارش عصرتبریز، اینک انتخابات نزدیک است. لحظه به لحظه بر حساسیت و شور انتخابات افزوده می شود. اکثر مردم همچنان در مورد منتخبان خود تصمیم قطعی نگرفته اند. همچنان که برخی ها هنوز برای حضور در پای صندوق های رای قانع نشده اند!
برخی در این دو راهی مانده اند که در انتخابات شرکت کنند یا نه؟ و اغلب ابهام و تردید آنها به خاطر عملکرد نه چندان درخشان نمایندگان دوره های قبلی به جاست. و در کنار ابهام هخا و تردید ها این سوال، همچنان ملکه ذهن آنهاست که: آیا نماینده هایی که بر سر کار خواهند آمد از جنس مردم خواهند بود یا نه؟!
مردم حق دارند . از یک سو زیر بار فشارهای اقتصادی کمر خم کرده اند از سوی دیگر رسانه های معاند مدام در حال شستشوی مغزی و کینه جویی و دلسرد کردن هستند.
هنوز چند صباحی از شور حضور و راهپیمایی عظیم ۲۲بهمن ۱۴۰۲ نگذشته است. حضور بی نظیر مردم برخلاف پیش بینی هایی که از سمت مخالفان جمهوری اسلامی شده بود، حماسه آفرین و دشمن شکن بود تا جایی که این حضور دشمنان را انگشت به دهان گذاشت.
اما حماسه دیگر حضور امروز۲۹ بهمن ۱۴۰۲ و با مشارکت مردم آذربایجان رقم خورد. مردم همیشه در صحنه ی آذربایجان به دیدار مقام معظم رهبری رفتند و یک بار دیگر پیوند ناگسستنی خود با آرمان های انقلاب و ولایت را عینیت بخشیدند. آنها حتی در برابر فرمایش آن حضرت که احتمال خستگی مردم را می دادند، شعارهای ناب خود را فی البداهه طنین انداز کردند که: «کی خسته است؟ دشمن! » و «این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده» و این است رسم دلدادگی و نمایش عزت و ایمان و ایستادگی.
اما توجه به فرازهایی از سخنان مقام معظم رهبری در آستانه انتخابات اسفندماه، خالی از لطف نیست. آنجا که فرمود:« باید در انتخابات همه شرکت کنند. انتخابات رکن اصلی نظام جمهوری اسلامی است. کسانی که به دنبال ترمیم مشکلات کشور هستند بدانند راه اصلاح، انتخابات است و به انتخابات رو کنند».
رهبر انقلاب صرفا به شرکت در انتخابات اکتفا نکردند. بلکه برای انتخاب افراد صالح نیز تاکید کردند و فرموند: «همه افرادی که از نظارت شورای نگهبان عبور کرده‌اند، صالح هستند اما به حکم عقل باید از بین آنها، افراد صالح‌تر را انتخاب کرد و برای شناخت اصلح، مردم تا جایی که توان بررسی دارند تحقیق کنند و اگر نمی‌توانند، به نظر افراد مورد اعتماد، توجه و عمل کنند.»
این فرمایش، فصل الخطاب و اتمام حجت برای قشر جوان و افرادی است که جانشان با خاک این میهن عجین شده است و شاید تردید و دغدغه هایی برای حضور و یا انتخاب بهتر دارند.
مقام معظم رهبری، به انتخاب آگاهانه تاکید می کنند نه انتخاب کورکورانه . تردیدی نیست که تبلیغات فریبنده برخی کاندیداها که جامعه ای بزک شده برای مردم تعریف می‌کنند و بعد ازرسیدن به مرحله عمل عاجز می مانند عامل اصلی یاس و نومیدی و تردید برخی ها برای حضور در انتخابات است.
البته برخی کاندیداها که دم انتخابات سنگ مردم را به سینه می زنند بعد از انتخاب شدن باید در صف مقدم قرار گرفته و به سوگند یاد کرده شان وفادار بمانند و اجازه ندهند جوانان برومند این مرز و بوم از آینده ناامید شوند. چرا که در پرتو انقلاب اسلامی مسئولین و نمایندگان، خدمتگزار مردم هستند و مسئولیت آنها آزمایشی از سوی خداوند است که باید از کوره های امتحان با سربلندی بیرون آیند. سخن مقام معظم رهبری در آستانه انتخابات پاسخی هدایت کننده برای مردم و مشتی کوبنده علیه دشمنان این انقلاب است تا مردم، در روز سرنوشت ساز شرکت کنند و دامن خود را به فریب کثیف و سیاسی دشمنان انقلاب آلوده نکنند.

 

  • خبرنگار: نسیم ادیب