دستگیری رمال حرفه ای در تبریز
دستگیری رمال حرفه ای در تبریز
رئیس پلیس فتا آذربایجان شرقی از شناسایی و دستگیری کلاهبردار حرفه ای خبر داد که با ترفندهای رمالی در شبکه های اجتماعی اقدام به کلاهبرداری از کاربران فضای مجازی می کرد.

به گزارش عصرتبریز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا،سرهنگ اکبر محمدجعفری در تشریح این خبر اظهار داشت: برابر رصدهای صورت گرفته پیرامون فعالیت کاربران در شبکه های اجتماعی و سایر بستر های فضای مجازی مشخص گردید فردی با راه اندازی صفحه‌ای در یکی از شبکه های اجتماعی،اقدام به دعانویسی، فالگیری و رمالی می نماید که بلافاصله موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

این مقام انتظامی بیان داشت: در تحقیقات بعمل آمده مشخص گردید متهم با ایجاد صفحه ای که بیش از ۵۶ هزار نفر دنبال کننده داشت اقدام به تبلیغ رمالی و فالگیری و همچنین حل مشکلات زندگی با استفاده از دعا نویسی می نماید و با ترفندهای خاص اقدام به کلاهبرداری از همشهریان می نماید.

وی تصریح کرد: در راستای جلوگیری از مورد کلاهبرداری واقع شدن شهروندان و در ادامه بررسی ها و اقدامات فنی بعمل آمده کارشناسان پلیس فتا موفق به شناسایی صاحب صفحه شده و با هماهنگی مقام قضایی در یک عملیات سریع و پیچیده فرد کلاهبردار دستگیر و به مقر پلیس فتا دلالت داده شد.

سرهنگ اکبر محمد جعفری گفت: متهم در ابتدا با یکسری اقدامات سعی داشت در روند رسیدگی به پرونده اختلال ایجاد نماید اما با هوشیاری افسران سایبری و پس از مواجه شدن با دلایل و مستندات به بزه های ارتکابی خود اعتراف و بیان کرد که با تبلیغات در فضای مجازی، خود را به عنوان فالگیر و رمال معرفی و پس از جلب اعتماد شکات و سوء استفاده از سادگی آنها و با دادن امیدهای واهی در خصوص موضوعات مختلف و وعده‌های دروغین، با دریافت مبالغی اقدام به کلاهبرداری از آنها کرده است.

رئیس پلیس فتا استان با بیان اینکه متهم به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا تحویل داده شد به انتشار دهندگان محتوای رمالی و مجرمانه هشدار داد: هر فردی که بخواهد اقدام به تبلیغ و ایجاد صفحه،کانال و گروه‌های غیرقانونی کند و یا سعی در سوء استفاده از اعتقادات مردم نماید فرجام خوبی نداشته و به شدت با این افراد در چهار چوب قانون برخورد قاطعانه خواهد شد.

این مقام مسئول به شهروندان توصیه نمود: کلاهبرداران سایبری با ترفندهای مختلف و با ایجاد صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی و با عنوان‌های متنوع اقدام به کلاهبرداری می‌کنند پس هموطنان توصیه‌های پلیسی را جدی گرفته و در دام این گونه افراد گرفتار نشوند.

سرهنگ اکبر محمدجعفری تاکیدکرد: در صورت مواجه با هرگونه موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www. fata.gov.ir و یا تماس با مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنید.