پدربزرگ ظریف به سرکرده فرقه بهاییت ارادت داشت
پدربزرگ ظریف به سرکرده فرقه بهاییت ارادت داشت
کامران غضنفری گفت: «براساس اسناد تاریخی برجای‌مانده، پدربزرگ مادری آقای ظریف یعنی پدر و مادر ایشان، جزء ارادتمندان "عباس افندی"، سرکرده فرقه ضاله بهاییت بوده است.»

به گزارش عصرتبریز، کامران غضنفری، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی، درباره آخرین وضعیت پرونده محمدجواد ظریف و پیگیری‌های نمایندگان مجلس در این زمینه، گفت: براساس «قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس»، حکم انتصابی که آقای پزشکیان برای آقای ظریف صادر کرده، غیرقانونی است و خود رئیس‌جمهور محترم هم می‌داند که این حکم برخلاف قانون است. در سال ۱۴۰۱ که این قانون در مجلس تصویب می‌شد، آقای پزشکیان خودش نماینده مجلس بود، یعنی ایشان از روند تصویب این قانون کاملا خبر دارد و با علم به غیرقانونی بودن این حکم انتصاب، برای آقای ظریف حکم معاونت صادر کرده است.

به گزارش دیده‌بان ایران، غضنفری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به آنچه ارادت خاص پدربزرگ مادری محمدجواد ظریف به سرکرده فرقه بهاییت خوانده اشاره کرد و مدعی شد: براساس اسناد تاریخی برجای‌مانده، پدربزرگ مادری آقای ظریف یعنی پدر و مادر ایشان، جزو ارادتمندان «عباس افندی»، سرکرده فرقه ضاله بهاییت بوده است؛ به نحوی که پدربزرگ آقای ظریف، در محل کار خود در یکی از ادارات دولتی در دوره پهلوی اول، عکس عباس افندی را بالای سر خود نصب کرده بود و بسیاری از کارمندانی که زیر دست او کار می‌کردند نیز جزو شبکه بهاییت بودند؛ یعنی پدربزرگ مادری آقای ظریف، افراد بهایی را در مجموعه خود آورده و آنها را استخدام کرده بود. سند این موضوع نیز مربوط به مطالبی است که در روزنامه‌های دوره رضاخان منتشر شده است.

وی در پایان باز هم مدعی شد: آقای ظریف در کتاب خاطرات خود صراحتا نقل کرده‌اند که پدر ایشان، قبل از انقلاب جزو مخالفان انقلابیون بود و بعد از انقلاب هم مخالف جمهوری اسلامی بود. همچنین خود آقای ظریف در طی زمان تحصیل در دبیرستان علوی در دوره پهلوی دوم، جزو هوادران انجمن انحرافی حجتیه بود؛ بنابراین آقای ظریف در چنین فضا و چنین خانواده‌ای بزرگ شده است که البته حتی اگر تمام این موارد اثبات‌شده هم وجود نداشت، بازهم اصل انتصاب ایشان در سمت معاونت راهبردی رئیس‌جمهور، به دلیل برخورداری فرزندانشان از تابعیت آمریکا، غیرقانونی بود.