به گزارش عصرتبریز، معصومه آقاپور با اشاره به اینکه در جامعه خانمهای توانمند و متخصص بسیاری در کشور وجود دارد اما سهم خانمها در مدیریت های میانی و کلان بسیار کم است گفت: در این زمینه خلاء قانونی وجود ندارد اما خلائی که وجود دارد خلاء در فرهنگ و تفکر جامعه است که هنوز اعتماد به مدیریت زنان ندارند و این موضوع هم مشکل ساختاری و هم مشکل فرهنگی در جامعه دارد.
نماینده مردم شبستر در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: این تفکر هم از دیدگاه برخی بانوان است و هم از دیدگاه آقایان؛ مثلا در بانوان به این صورت است که آنها باید وارد عرصه بشوند، مسئولیتپذیر بشوند و روحیه سازش را نداشته و در موقعیتهای مختلف شرکت کنند و داوطلب شوند، حالا ممکن است در آن موقعیت انتخاب شوند یا انتخاب نشوند اما نباید خود را کنار بکشند.
برخی آقایان باور ندارند خانمهای متخصص میتوانند جامعه را متحول کنند
عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در میان آقایان نیز بسیاری از افراد به این باور و یقین نرسیدند که خانمهای متخصص با تعهدی که دارند میتوانند جامعه را متحول کنند. در دیدگاه کلان نیز تا مشارکت زنان مخصوصا در این برهه سیاسی و اقتصادی کشور به صورت فراگیر وجود نداشته باشد، چه در عرصه اقتصادی بخش خصوصی، چه در عرصه اقتصاد خانواده، چه در شاخه مدیریت کشوری و چه در دیدگاه کلان جامعه، اگر آقایان ۴ سیلندر، یا ۶ سیلندر هم کار کنند باز هم از ۵۰ درصد نیروی جامعه استفاده نشده است.
جامعه باید دوموتوره کار کند تا از مارپیچ مشکلات اقتصادی به راحتی بیرون بیاید
عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مشارکت بانوان در همه عرصهها میتواند جامعه را از این مارپیچ مشکلات اقتصادی به راحتی بیرون بیاورد، چراکه جامعه باید دوموتوره کار کند، نتیجه یک موتوره کار کردن نصف سرعت داشتن است؛ از طرفی طبق تحقیقات انجام شده بر روی ۵۲ کشور در حال توسعه در سال ۲۰۱۶ در شاخه فساد مالی آمار گرفته شده است(البته کشور ایران جزء این کشورها نبود)، فساد مالی در سطح مدیریت پایه و میانی در آقایان ۴۸ درصد بوده اما مدیران زن ۲درصد. یعنی اگر از وجود مدیران زن در بخشهای مدیریتهای عالی و میانی استفاده شود بدون هزینه نظارت و کنترل، هزینهها از نظر مالی و اداری حداقل ۴۸درصد کاهش پیدا میکند.
انتهای پیام/