به گزارش عصرتبریز، مصرف غلط میوهها و خوردن آنها در زمان نامناسب نه تنها جلوی ابتلا به بیماریها را نمیگیرد بلکه سبب بروز بعضی بیماریها نیز میشود و علاوه بر آنکه باعث میشود بدن از خواص معجزه آسای آنها محروم شود، حتی برای بدن ضررهایی را هم در پی خواهد داشت.
برای مثال مصرف میوه بلافاصله پس از غذا به دلیل ورود هوا به معده سبب نفخ شدید و نیز ترش کردن میشود و حتی سیستم بدن را مسموم میکند. چرا که در این مواقع بدن با حجم زیادی انرژی مواجه شود که به جای مفید واقع شدن در راه کاهش قدرت بدن به کار میرود.
لذا کارشناسان تغذیه در مورد بهترین زمان مصرف میوهها بررسیهایی انجام داده و به این نتیجه رسیدند که بهترین زمان برای مصرف آنها با معده خالی و حداقل یک ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا است، چرا که مصرف میوه همراه با غذا سبب تخمیر و تبدیل شدن آن به اسید میشود و نه تنها خاصیت میوه که تمامی حجم غذا را از بین میبرد و عملا نه بهرهای از غذا حاصل میشود و نه میوه.
این در حالی است که مصرف به موقع و صحیح میوهها باعث زیبایی پوست، عمر طولانی، سلامتی، شادابی، انرژی، وزن طبیعی و جلوگیری از ریزش مو، لرزش بدن، گودی و کبودی زیرچشم، عصبانیت و حتی سرطان میشود و تمام اینها به شرط مصرف با معده خالی هستند چرا که در غیر این صورت سبب بروز بیماریهای گوارشی و مشکلات مربوط به معده و روده و در نتیجه از دست رفتن سلامتی است.
البته دانستن این نکته نیز ضروری است که پختن میوهها هر چند به آنها طعمی دلچسب میدهد ولی سبب از دست رفتن خواص آن میشود. دیگر اینکه آب میوه هرگز خاصیت خود میوه را نخواهد داشت. چرا که میوه نیز مانند غذا مرحله هضم و جذب را از لحظه ورود به دهان و با آمیخته شدن با بزاق دهان آغاز میکند و هضم بهتر غذا سبب جذب بهتر آن و درنتیجه بهرهمندی بیشتر از خواص آن خواهد بود.
بنابراین حتی اگر نیاز به نوشیدن آبمیوه احساس میشود اولا لازم است به صورت طبیعی مصرف شود و همچنین در موقع بلعیدن کمی در دهان بماند تا با بزاق دهان آمیخته گردد. در این صورت هم از طعم آن میتوان بیشتر لذت برد و هم از خواص آن بیشتر بهرهمند شد.
انتهای پیام/