به گزارش عصرتبریز، رضا استادرحیمی در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان مرند، اظهار داشت: با توجه به دوره ها و کلاس های آموزشی که در جهت پیشگیری از شیوع مواد مخدر در سطح مدارس و جامعه هدف برگزار شده است، نتایج آن باید ملموس تر باشد.
وی افزود: آموزش ها در نظام شخصیتی ما باید از خانواده ها شروع شده و از طریق جامعه پذیری آن را شکل دهیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی از بین بردن تعارض ها در نظام یادگیری و آموزشی را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: ما باید از رفتارهایی که موجب ایجاد اختلالات در فرد می شود جلوگیری کرده و احساس تعهد و تعلق را در جامعه ترویج کنیم.
وی با اشاره به تداوم روند فزاینده تقاضای مواد مخدر و تنوع انواع روان گردان ها گفت: اصلی ترین سیاست ما در مقابل اعتیاد به عنوان ابزار سیاسی دشمن برای تسخیر جامعه، مقاومت است.
استادرحیمی اضافه کرد: تنها راه در برابر شیوع مواد مخدر، پیشگیری است و ما باید از این طریق از ایجاد خسارت در حوزه های مختلف جلوگیری کنیم که نقش نظام آموزشی، نیروی انتظامی، بهداشت، بهزیستی و روحانیت بسیار مهم است.
فرماندار ویژه مرند نیز با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای مبارزه با مواد مخدر در این شهرستان گفت: معتادسازی در واقع فضاسازی دشمن برای انحراف نسل جوان ما است و ما باید ابتدا بدنبال تثبیت وضع موجود و سپس بازدارندگی باشیم.
داود گرشاسبی افزود: باید در مسیر پیشگیری از شیوع اعتیاد به مواد مخدر، اجتماع مسوول بودن را ترویج کرده و سیستم تقابل را اجتماع محور کنیم.
وی با اشاره به تدوین سند بومی آسیب های اجتماعی در مرند اظهار داشت: این اقدام در واقع شیوه و راهکارهای مقابله با آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد را به ما ارائه می کند.
وی تاکید کرد: انتظار ما این است برای اجرای سیاست های مقابله با اعتیاد به مواد مخدر در شهرستان، منابع مالی در نظر گرفته شود.
فرماندار ویژه مرند گفت: سعی ما این است کمیته تخصصی مبارزه با مواد مخدر را در شهرستان شکل دهیم تا نظرات فنی در قالب آن بیان و تولید فکرها اجرایی شود.