به گزارش عصرتبریز، میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز در نشست بررسی راهکارهای دانشگاه تبریز برای جذب بیشتر دانشجویان خارجی که با حضور جمعی از معاونان و مدیران این دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: ظرفیتهای فراوانی برای جذب و تربیت دانشجویان خارجی در دانشگاههای کشورمان و در این میان دانشگاه تبریز وجود دارد که متاسفانه به خاطر ناشناخته ماندن و تبلیغات ضعیف در حد ایدهآل نبوده است.
به گفته وی هم اکنون بیش از ۲۰۰ نفر دانشجوی غیرایرانی از عراق، سوریه، ترکیه، یمن، آذربایجان، قزاقستان، نیجریه و… در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل هستند که در مهرماه این تعداد به ۳۰۰ دانشجوی خارجی خواهد رسید.
رئیس دانشگاه تبریز در ادامه جذب دانشجوی خارجی و ارتقای این دانشگاه در سطح ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا را از جمله راهبردهای کلان دانشگاه تبریز برشمرد و یادآور شد: با توجه به سیاست و راهبرد کلان وزارت علوم، دانشگاه تبریز آماده هر گونه توسعه همکارهای بینالمللی با دیگر دانشگاههای دنیا و به ویژه جذب دانشجوی غیرایرانی است.
مدیرکل امور دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این نشست گفت: دانشگاه تبریز از جمله یکی از دانشگاه برتر و جامع منطقه و کشورمان است و از این رو باید از این ظرفیت به بهترین شکل برای جذب بیشتردانشجویان خارجی بهرهمند شد.
عبدالحمید علیزاده در ادامه جذب، پذیرش، آموزش، پشتیبانی و فارغ التحصیلی را از جمله پنج آیتم و شاخص برای جذب دانشجویان خارجی بیان کرد و افزود: برای جذب بیشتر دانشجویان غیر ایرانی در هر دانشگاه، ارتقاء و تقویت مدیریت امور بینالملل دانشگاهها ضروری است.
مدیرکل امور دانشجویان غیرایرانی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه برای جذب دانشجویان خارجی در دانشگاههای کشورمان، نیازمند برنامهریزی، فراهم کردن زیرساختها و تقویت برخی فرآیندها هستیم، خاطرنشان کرد: مسئولان دانشگاههای کشورمان باید با توجه به راهبرد جدید وزارت علوم، با رفع برخی موانع موجود باید بیش از اینها در جذب و تربیت دانشجویان غیرایرانی در دانشگاههای خویش اهتمام ویژهای داشته باشند.