نگرانی خاصی در مورد درختان «قره داغ» نداریم
نگرانی خاصی در مورد درختان «قره داغ» نداریم
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: نگرانی خاصی در مورد درختان قره داغ نداریم و در صدد احیای جنگل های از بین رفته در انکشافات معدنی هستیم.

به گزارش خبرنگار عصر، اکبر فتحی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: قانون ممنوعیت قطع درختان در تمام طول سال صادق است، اما در مورد باغات و زراعت چوب نگاه اقتصادی باغدار موجب اصلاح آنها می شود.

او اولویت بخش کشاورزی سازمان جهاد را، توسعه گلخانه ها معرفی کرده و تأکید کرد: اولویت ما در بخش کشاورزی توسعه گلخانه های گیاهان دارویی و نباتی که تأمین اعتبار تسهیلات آن صورت گرفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی از آغاز خرید گندم کشاورزان خبر داده و اظهار داشت: ۴۰۰ تن گندم از کشاورزان کلیبر خریداری شده است که برای اولین بار پرداخت وجه آن همراه با خرید است.

او از افزایش پنج درصدی تولید محصولات کشاورزی در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ خبر داده و عنوان کرد: مجموع تولید گندم در سال ۹۶ حدود ۳۰۰ هزار تن بود که این آمار در سال ۹۷ به ۸۰۰ هزار تن رسیده و ۶۳۰ هزار تن از آن به صورت تضمینی خریداری شده است.

فتحی با اشاره به شعار امسال هفته جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: «رونق تولید و امنیت غذایی» شعار امسال هفته جهاد کشاورزی است که در طول این هفته ۹۸ پروژه با اعتبار ۱۲۵ میلیارد تومان افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

او در خصوص ویلاسازی مناطق هروی، امند، صوفیان، باسمنج و ارسباران افزود : تعدادی از ویلاها با مجوز ساخته شده و تعدادی دیگر بدون مجوز احداث شده‌اند که ۱۰۴۳ مورد طرح دعوی برای این ویلاهای غیرمجاز انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از تخصیص اعتبار برای جبران خسارات سیل امسال خبر داد و تأکید کرد: ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات با نرخ ۴ درصد و ۳۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض دولتی برای خسارت دیده‌های سیل در استان اختصاص یافته است.

او پیشگیری از طغیان بحران ملخ در استان را دستاورد مهم حرکت های جهادی جهادگران آذربایجان شرقی دانسته و افزود: همکاران ما در مرز بین استان اردبیل و آذربایجان شرقی مستقر هستند تا مانعی برای طغیان بحران ملخ در شهرهای شمالی استان باشند.

فتحی دستاوردهای مهم جهادکشاورزی استان در سال گذشته را، توسعه گلخانه ها، افزایش ضریب مکانیزاسیون با تزریق تجهیزات و ادوات کشاورزی، رفع تداخل پلاک های ثبتی و توسعه زیرساختی شبکه های آبیاری قطره ای و بارانی در ۷۳۵۰ هکتار معرفی کرد.

  • خبرنگار: جهانبخش احمدیان