بیش از نیمی از فوتی های حوادث رانندگی شهر تبریز را عابران پیاده تشکیل میدهند
بیش از نیمی از فوتی های حوادث رانندگی شهر تبریز را عابران پیاده تشکیل میدهند

عصر تبریز:رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی در جلسه امروز شورای شهر تبریز که به بررسی معضل ترافیک شهری تبریز اختصاص داشت گفت ۵۶ درصد فوتی ها در سوانح رانندگی کلانشهرتبریز در ۸ ماه گذشته مربوط به عابران پیاده،۲۶ درصد راکبان موتورسیکلت و ۲۱ درصد سرنشینان خودروهاست. سرهنگ میکائیلی با بیان اینکه بیشترین مرگ ناشی از […]

عصر تبریز:رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی در جلسه امروز شورای شهر تبریز که به بررسی معضل ترافیک شهری تبریز اختصاص داشت گفت ۵۶ درصد فوتی ها در سوانح رانندگی کلانشهرتبریز در ۸ ماه گذشته مربوط به عابران پیاده،۲۶ درصد راکبان موتورسیکلت و ۲۱ درصد سرنشینان خودروهاست.

سرهنگ میکائیلی با بیان اینکه بیشترین مرگ ناشی از تصادفهای رانندگی درون شهری تبریز مربوط به رده سنی بالای ۷۰ سال و زیر ۱۵ سال است برقی کردن پلهای عابر پیاده را در این شهر ضروری دانست.

وی مکان یابی ناصیحح تلویزیونهای شهری ، نبود پارکینگ در کاربری های پزشکی و آموزشی در هسته مرکزی شهر، کمبود پلهای عابرپیاده و فرسوده بودن ناوگان حمل و نقل عمومی را اصلی ترین مشکلات ترافیک شهر تبریز برشمرد.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی یادآور شد کنترل های رانندگی به صورت دستی و سنتی دیگر جوابگوی نیازهای ترافیکی معابر درون شهری تبریز نیست و باید دوربینهای کنترل ترافیک و پلاک یاب در تقاطع ها و خیابان ها افزایش یابد.

وی به منظور کاهش بار ترافیکی در تبریز ، لحاظ شدن پارکینگ در صدور پروانه های ساختمانی و انتقال صنایع مزاحم ترافیکی مانند نمایشگاهها خودرو و گاراژهای خودروهای سنگین از مرکز شهر و تامین خودرو و موتورسیلکت پلاک شخصی برای کنترل نامحسوس تخلفات رانندگی و افزایش اطلاع رسانی و آموزشهای ترافیکی را خواستار شد.

شهردار تبریز نیز با بیان اینکه تنها شهرداری متولی حل مشکل ترافیک در شهر تبریز نیست افزود:بر اساس برنامه پنجم توسعه و نیز تفاهم نامه ای که با وزارت نفت منعقد شده باید در ازای نوسازی و افزایش ناوگان عمومی مبلغی به شهرداری ها کمک شود ولی با وجود اینکه امسال ۲۲۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر تبریز افزوده شده هیچ مبلغی از سوی دولت پرداخت نشده است.

نجفی افزود همچنین ادارات و ارگانهای مختلف از پرداخت عوارض و درآمدهایی که باید به شهرداری برای کاستن از مشکلات ترافیکی شهر تبریز بپردازند خودداری می کنند.

شهردار تبریز خاطرنشان کرد به علت مخالفتهای مردمی و بازاریان و نیز وجود ادارات دولتی و ساختمانهای قدیمی در حدفاصل میدان دانشسرا تا گجیل ، اجرای طرح ترافیکی برای حل گره ترافیکی مرکز شهر تبریز متوقف شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز هم با بیان اینکه هم اکنون ۹۷ دوربین کنترل ترافیک در شهر نصب شده است افزود این تعداد تا پایان امسال به ۱۵۰ دستگاه افزایش خواهد یافت.

اسحقی با اشاره به کمبود پارگینگ در مرکز شهر تبریز تاکید کرد باید آئین نامه ای تدوین شود که ساخت پارکینگ در مرکز شهر برای بخش خصوصی سودآور باشد.

منبع:خبرگزاری صدا و سیما