به گزارش عصرتبریز، روحالله رشیدی امروز در جریان بازدید از چند پروژه عمرانی به همراه شهردار تبریز، اظهار کرد: در دوره فعلی شورای اسلامی شهر از روز اول روی موضوع تسریع اجرا و به سرانجام رسیدن پروژهها حساسیت داشتیم و بر این اساس امروز به همراه شهردار محترم تبریز از پنج تقاطع غیرهمسطح اساسی بخصوص تقاطعهای غیرهمسطح ارتش و شهید فروزنده که در موازات هم قرار دارند، بازدید کردیم.
وی ادامه داد: راکد بودن پروژهها موجب اذیت مردم میشود و این پروژهها نیز چند وقتی بود که به شکل راکد مانده بود اما از دوره سرپرستی شهرداری تبریز تلاش شد که حرکتی به اجرای این پروژهها داده شود.
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تبریز عنوان کرد: در کمیسیون عمران شورا نیز برای تسریع این پروژهها حساسیت وجود داشت و در این راستا چند جلسه متوالی، با مدیران معاونت عمران شهرداری تبریز برگزار کردیم.
وی افزود: به دنبال برگزاری این جلسات، تدابیر و اقداماتی در این خصوص انجام شد و ضمن تزریق مالی و افزایش پیشپرداخت به پنج درصد، مقرر شد که برای هر پروژه پنج میلیارد تزریق غیرمستقیم شود و شهرداری برای خرید مصالح و عرشهها اقدام کند.
رشیدی گفت: پیش از این، یک سری موانع پیش روی پروژهها بود اما اکنون با توجه به اینکه پول به تازگی به پیمانکار تزریق شده، شهرداری انتظار دارد که پیمانکار نیز برنامه جدید بدهد و مشخص کند که پروژهها چه موقع تکمیل میشود.
وی با بیان اینکه بازدید از پروژهها نمادین نیست، عنوان کرد: هدف ما در این بازدیدها، پیگیری مشکلات پروژهها از طریق شورای اسلامی شهر است و شهردار محترم نیز عزم کرده که به اجرای پروژهها سرعت بدهد.
این عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: دیدگاه عقلانی این است که قبل از شروع پروژه، نیازها تامین و رفع شده و وضعیت مالی پروژه محاسبه شود تا کار به سرعت انجام شود. اگر پروژهای در زمان مقرر تکمیل نخواهد شد، نباید اقدام به شروع عملیات آن شود چراکه این کار باعث آزار مردم شده و از طرفی هزینهای مضاعف برای شهرداری به دنبال دارد.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا سپردن دو یا چند پروژه همزمان به یک پیمانکار، دلیل تاخیر در تکمیل پروژهها است، گفت: اگر یک پیمانکار در سابقه خود نشان داده که میتواند چند پروژه را همزمان اجرا کند، اشکالی ندارد. اگرچه عدالت حکم میکند که پروژهها را بین پیمانکارانی که کار میکنند، توزیع کنیم.
رشیدی اضافه کرد: این موضوع را در شورا تذکر دادیم که یک پروژه همسان و همزمان را به یک پیمانکار ندهیم تا به او فشار نیاید. هرکسی که توانمندی دارد و میتواند با هزینه کم و زمان کم پروژه را اجرا کند، پروژه را به شکل عادلانه به او واگذار کنیم. البته با وضعیت اقتصادی فعلی، بعضی پیمانکاران از تامین مالی پروژهها مطمئن نیستند.
وی افزود: این اتفاق باید سازماندهی شده باشد و در شورا نیز خواسته ما، وجود شفافیت و نظارت همگانی در چنین موضوعاتی بوده تا مشخص شود که مناقصه چطور برگزار میشود و یک پروژه چطور به یک پیمانکار واگذار میشود.
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: ما نماینده مردم شهر هستیم و پیمانکاران نیز جزوی از شهروندان هستند و ما برای اعاده حقوق پیمانکاران هم تلاش میکنیم و نمیگذاریم در حق آنها اجحاف شود.