به گزارش عصرتبریز، محمداسماعیل سعیدی، عضو ناظر در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با اشاره به اوضاع نابسامان ناوگان حمل و نقل عمومی کشور، اظهار داشت: شرکت های حمل و نقلی که با دستگاه ها و سازمان های مختلف قرارداد می بندند، هیچ گونه نظارتی بر سلامت ناوگان نداشته و ادعا می کنند که به طور مرتب اوضاع را تحت کنترل دارند در حالی که این گونه نظارت ها آبکی است.
مسئولان رسیدگی به مشکلات را به یکدیگر پاسکاری می کنند
وی تصریح کرد: غیر استاندارد بودن جاده ها، ناوگان حمل و نقل بیمار، عدم نظارت بر خودروهای فرسوده و … در افزایش تصادفات جاده ای و شهری دخیل هستند که با توجه به حساسیت موضوع، مسئولان ذیربط رسیدگی به آن را به یکدیگر پاسکاری می کنند.
سعیدی در پاسخ به این سوال که آیا پاسکاری مسئولان در روند رسیدگی به مشکلات، در افزایش آسیب های اجتماعی نقش دارد، افزود: به طور حتم عدم رسیدگی به مشکلات به مرور زمان آنها را به یک معضل تبدیل کرده و در ادامه از کنار یک معضل، معضلات دیگر ظهور می کند.
پاسکاری مسئولان به یکدیگر شگرد از تب و تاب انداختن اعتراضات است
وی با بیان اینکه پاسکاری مسئولان به یکدیگر شگرد از تب و تاب انداختن اعتراضات است، خاطر نشان کرد: متاسفانه فرافکنی یک مرض مزمن شده و برخی مسئولان در زمان وقوع حوادث روند رسیدگی را آنقدر طولانی می کنند تا حساسیت موضوع کم شود و اعتراضات از تب و تاب بیفتد.
کسانی که ابزار قانون و مجازات را در دست دارند وارد عمل شوند
سعیدی تاکید کرد: برای جلوگیری از پاسکاری مسئولان و رسیدگی جدی به موضوعات بهتر است کسانی که ابزار قانون و مجازات را در دست دارند وارد عمل شده و مسئول متخلف را شناسایی و برای مجازات وی حکم بازدارنده صادر کنند.
به جای معرفی مسئولان خاطی، قوانین مجازات را اجرا کنیم
عضو ناظر در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: رئیس جمهور در سخنرانی خود اعلام کرد، متخلفان را به مردم معرفی می کنیم در حالی که اگر برخورد قانونی درست و عادلانه با تمامی افراد از مسئول تا مردم صورت گیرد نیاز به معرفی نیست و قوانین به اندازه کافی بازدارنده هستند.
انتهای پیام/