واردات ۷۰۰ هزار لیتر الکل از ارمنستان به آذربایجان‌شرقی
واردات ۷۰۰ هزار لیتر الکل از ارمنستان به آذربایجان‌شرقی
معاون امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی از واردات ۷۰۰ هزار لیتر الکل از ارمنستان به آذربایجان‌شرقی، از ابتدای آغاز بحران کرونا خبر داد.

به گزارش عصرتبریز، علی جهانگیری در پنجمین نشست شورای اطلاع‌رسانی و ستاد کرونا آذربایجان‌شرقی با بیان این مطلب اظهار کرد: با هماهنگی‌های انجام شده از طرف آذربایجان شرقی، الکل مورد نیاز کشور از ارمنستان به نفع منابع اقتصادی و کشور و به شکلی مناسب وارد می‌شود.

وی افزود: از ابتدای شیوع کرونا تا روز گذشته، ۹۹۸ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده در استان تولید شده که قسمت محدودی از مواد اولیه آن از داخل کشور و قسمت اساسی آن از خارج از کشور تامین شده و به‌دلیل تولید زیاد، بازار محصول اشباع شده است.

به نقل از ایسنا، معاون امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی در ادامه با اشاره به تولید ۷۵۰ هزار عدد ماسک در استان توسط واحدهای تولیدی، گفت: این آمار بدون احتساب تولیدات کارگاه‌های غیر رسمی است، درحالی که قبل از شیوع کرونا یک واحد تولید کننده ماسک با ظرفیت تولید روزانه ۴۰۰۰ الی ۵۰۰۰ ماسک وجود داشت.

وی همچنین از تولید بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده غیر الکلی در استان خبر داد.

وی یادآور شد: در صورت تولید مواد ضدعفونی کننده توسط ۴۱ تولید کننده استان با ظرفیت کامل، نه تنها پاسخ نیازهای استان را خواهیم داد، بلکه می‌توانیم به سایر استان‌ها نیز کمک کنیم.

جهانگیری در ادامه با اشاره به اقدامات لازم برای کمک به خانواده‌های آسیب دیده و متضرر از کرونا، از تلاش برای راه‌اندازی سیستمی برای ثبت سفارشات و نیازهای خانواده‌های نیازمند خبر داد.

وی در بخش دیگری از سخنانش از تخصیص چهار مهمانسرای دولتی به‌منظور تبدیل به نقاهتگاه برای تکمیل درمان بیماران کرونایی خبر داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز و ارتش مسئول این کار است؛ بیمارستان ارتش با تمام تجهیزات آماده بوده و در مجموع ۴۵۰ تخت در این رابطه وجود دارد.

وی در ادامه با بیان این‌که هیچ مشکلی در حوزه تامین نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی در استان نداریم، اظهار کرد: خوشبختانه در این خصوص هم خودمان تولید داریم و هم واردات لازم انجام شده است؛ گندم استان نیز تا چند ماه دیگر برداشت شده و در کشور به حد کافی تولید می‌شود.

معاون امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی در پایان از تشکیل کمیته اقتصادی مبارزه با کرونای آذربایجان‌شرقی از ۱۵ اسفند ماه خبر داد و گفت: عوارض مربوط به تولید اقلام بهداشتی مانند دستکش، ماسک، لباس بیمارستانی و محلول‌های ضدعفونی کننده، بررسی کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا و ایجاد نقاهتگاه‌ها و مشارکت‌های مردمی از مسایل مورد پیگیری در این کمیته بود.