به گزارش عصرتبریز، ایمان غنیزاده روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: تکمیل و توسعه سیستم هوشمندسازی ناوگان اتوبوسرانی و نوسازی ناوگان از مهمترین برنامههایی است که شرکت واحد در برنامههای امسال خود قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه برای نخستین بار در کشور و در سال ۱۳۸۶ سیستم حمل و نقل عمومی تبریز به کارت بلیت الکترونیکی مجهز و پرداخت پول نقد متوقف شد، افزود: در ادامه تکمیل سیستم هوشمند، اتوبوسرانی تبریز به شبکهای مجهز شده که در هر لحظه از شبانهروز اطلاعات مربوط به وضعیت تکتک اتوبوسهای فعال و غیرفعال در خطوط اتوبوسرانی در دسترس است.
غنیزاده ادامه داد: سیستم فوق به مدیریت حمل و نقل عمومی کمک میکند تا با اطلاع از نحوه پراکندگی اتوبوسها در خطوط، ناوگان را به نحوی مدیریت کند که خدماترسانی به شهروندان، هوشمندانه و در عین حال هدفمند انجام شود، ضمن اینکه با نصب نمایشگرهای زمان رسیدن اتوبوس در ایستگاههای سطح شهر، شهروندان میتوانند از زمان رسیدن دقیق اتوبوس به ایستگاه مطلع شوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تمامی عملکرد ناوگان اتوبوسرانی تبریز و حومه به صورت هوشمند مدیریت، کنترل و نظارت میشود، گفت: این مسئله یک اتفاق مهم در حوزه حمل و نقل عمومی به حساب میآید اما با این وجود و با توجه به توسعه حمل و نقل هوشمند در سالیان اخیر، با طراحی اپلیکیشن موبایلی قصد داریم تا اقدامات اساسی جهت مدیریت سفر شهروندان و جلوگیری از انتظار آنها در ایستگاهها به انجام برسانیم.
غنیزاده افزود: به این ترتیب شهروندان و مسافرین میتوانند قبل از انجام سفر درون شهری خود، از موقعیت و زمان رسیدن اتوبوس به نزدیکترین ایستگاه و یا دیگر متدهای ترکیبی مسافرت درونشهری مطلع شوند و اختیار لازم برای انتخاب روش حمل و نقل خود را داشته باشند.
وی ابراز امیدواری کرد پروژه اپلیکیشن موبایلی مدیریت خدمات سفر اتوبوسرانی تبریز تا پایان سه ماهه نخست امسال عملیاتی و به تدریج تا پایان سال تکمیل شود.