حسن صفدری در گفتوگو با خبرنگار عصر با اشاره به رزمایش کمک مومنانه اظهار داشت: در راستای لبیک به فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل و راهاندازی رزمایش همدلی و کمک مومنانه، ۲۷ هزار بسته معیشتی به ارزش ۹۰ میلیارد ریال در بین اقشار آسیبپذیر از کرونا در تبریز توزیع گردید.
وی افزود: با توجه به بیکاری کارگران روزمزد و کسب و کارهای آسیبدیده از ویروس کرونا با لبیک به فرامین مقام معظم رهبری در تشکیل و راهاندازی رزمایش همدلی و کمک مومنانه، سپاه ناحیه امامت تبریز یکی از نواحی پیشرو در این امر، با تشکیل و ایجاد حساب دو امضائی در تهیه و توزیع کامل بستههای معیشتی و حمایتی به خانوادههای آسیبپذیر اقدام نمود.
او ادامه داد: این بستههای حمایتی و معیشتی با تدبیر و هدایت دکتر آلهاشم نماینده ولی فقیه در استان، سردار خرم فرمانده سپاه عاشورا و حمایت خیرین استانی، مدافعان سلامت و پویش رحمت، با شناسایی خانوادههای آسیبدیده توسط پایگاههای بسیج محلات بهصورت منزل به منزل توزیع شد.
صفدری خاطرنشان کرد: همچنین با تشویق و انگیزهدهی به خیرین محترم در یک عمل خداپسندانه ۵۰ راس گوسفند و ۴ راس دام سنگین ذبح و به خانوادههای آسیبپذیر اهداء شد.
فرمانده سپاه امامت تبریز، با بیان اینکه ارزش هر بسته معیشتی غذایی ۲۰۰ الی ۳۳۰ هزار تومان است، اظهار داشت: این اقدامات با همکاری بسیجیان با الگو از شهدای ۸ سال دفاع مقدس و مدافعان حرم شکل گرفت. تا بار دیگر همچون عرصههای انقلاب در کنار مردم قرار بگیریم.
او همچنین از معرفی ۲۲۵ خانواده از اقشار آسیبپذیر به کمیته امداد امام خمینی (ره) جهت دریافت کمک هزینه نقدی برای هر نفر صد هزار تومان خبر داد و گفت: همچنین در منطقه محروم باغ معروف نیز صد بسته معیشتی به خانوادههای امدادی و ۲ هزار بسته معیشتی به خانوادههای آسیبپذیر از کرونا اهداء شد و در کنار این ۲۷ هزار بسته معیشتی غذایی، ۲۷ هزار بروشور آموزشی و پیشگیری از کورنا نیز توزیع گردید.
صفدری، از تشکیل قرارگاه پدافند زیستی از اولین روز تکثیر ویروس کرونا خبر داد و خاطرنشان کرد: طبق دستور سردار خرم مصوبات این قرارگاه با تشکیل گروههای جهادی، در جهت ضد عفونی نمودن معابر، اماکن، مراکز و کلیه محلات حوزه استحفاظی غرب تبریز و حوزههای خسروشهر، سردرود، مایان و اسپیران بهصورت محله به محله با تائید کارشناسان کارخانه کلر پارس و تحت نظارت فرماندهان پایگاهها انجام شد.
او ادامه داد: همچنین در محلات یا مراکزی که اشخاص آلوده به ویروس کرونا مشاهده می گردید، ضمن انتقال به بیمارستان جهت درمان، گروه های جهادی با رعایت مسائل بهداشتی و پوشش کامل نسبت به سم پاشی آن اقدام می نمودند تا امنیت کامل خانواده هایی که در آنها بیمار کرونایی مشاهده شده است، تامین گردد.
فرمانده سپاه امامت در ادامه خاطرنشان کرد: در دومین گام نیز در جهت رفع نیاز جامعه به ماسک و رفع کمبودها، ۲۰ مرکز تولید ماسک محله به محله از خسروشهر تبریز تا مایان، آناخاتون، باسمنج، کندرود، خطیب و آخونی با نظارت کامل و مجوز علوم پزشکی شروع بهکار نمودند، که حاصل آن تولید و توزیع ۲۲۰ هزار ماسک خانه به خانه توسط بسیجیان و گروههای جهادی بود.
او ادامه داد: با توجه به نیاز شدید جامعه به ماسک، ۳۰ هزار ماسک بهصورت رایگان به سازمان بنیاد شهید و جانبازان، آسایشگاه جانبازان، بیماران پیوند کلیوی، انجمن ناشنوایان تبریز و استان، معلولین و نابینایان، کارکنان شیر خوارگاه احسان، مراکز نگهداری فرزندان بیسرپرست و بدسرپرست، کلیه کارگران کارخانجات و کارگران میدان میوه و ترهبار تحویل گردید.
صفدری یادآور شد: در مرحله سوم نیز در بحث پخش و توزیع محلولهای ضد عفونی دست با اولویت مراکز محروم و افراد در خطر ویروس کرونا در حدود ۶۸ هزار بسته تهیه و بهصورت رایگان در اختیار خانوادههای محترم قرار گرفت.
او با اشاره به فعالیت بسیجیان سپاه امامت در ایام کرونایی عنوان داشت: حداقل ۴ الی ۸ بسیجی آموزش دیده در این محلها استقرار یافتند و با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی روزانه ۵۴۰ نفر بسیجی در این طرح بکارگیری شدند.