به گزارش عصرتبریز به نقل از روابط عمومی دادگستری کل آذربایجانشرقی، احمد موقری در جلسه «پیگیری اجرای طرح ناامنسازی محلهای خرید و فروش اموال مسروقه با تأکید بر فضای مجازی» با اشاره به افزایش خرید و فروش اموال مسروقه در فضای مجازی از برخورد با معاملهکنندگان اموال مسروقه در سطح جامعه و فضای مجازی خبر داد و بر قطع تحصیل منافع مالی ناشی از سرقت تأکید کرد.
وی از تشکیل بیش از ۳۶۰۰ فقره پرونده قضایی در سال ۹۸ در دادگستری استان با موضوع «تحصیل مال مسروقه» خبر داد و فضای مجازی را عرصه جولان فروش اموال مسروقه دانست و گفت: سایتهایی که اموال دست دوم در آنها خرید و فروش میشود بایستی نسبت به احراز کامل هویت فروشندگان اقدام کنند.
موقری با ذکر این نکته که خرید و فروش اموال مسروقه در فضای مجازی در قالب اموال دست دوم به مراتب راحتتر از فضای واقعی است، افزود: آگاهسازی و اقدامات فرهنگی از طریق رسانههای جمعی و فضای مجازی نقش بسیار مهمی در جلوگیری از خرید و فروش اجناس مسروقه دارد؛ بایستی چرخه خرید و فروش اموال مسروقه را که به خاطر ارزان بودن اجناس مسروقه مورد استقبال مالخران قرار میگیرد با مانع روبرو کنیم و از فعالیت آنها جلوگیری نماییم.
پیگیری اجرای مصوبات جلسات سال ۹۸ و ارائه گزارش آخرین وضعیت بازارهای خرید و فروش اموال مسروقه مطابق دستورالعمل سال ۹۷ توسط پلیس آگاهی استان از جمله موضوعات این جلسه بود.
در این جلسه همچنین راهکارهای اجرایی و هماهنگیهای لازم در جهت برهمزدن بازارهای خرید و فروش اموال شناسایی شده و اولویتدار (فضای حقیقی – مجازی) پیشبینی و ارائه شد.