پرینت اندام های زنده و ایمپلنت های استخوان مصنوعی
پرینت اندام های زنده و ایمپلنت های استخوان مصنوعی
تصور کنید در همه اتاقهای اورژانس یک پرینتر سه بعدی دارید که می تواند در صورت تقاضای شما عضو جایگزین را پرینت کند!

به گزارش عصرتبریز، پژوهشگران در دانشکده پزشکی  The Hofstra Northwell در نیویورک، پرینترهای سه بعدی در حوزه پزشکی را مورد استفاده قرار داده اند و برای بهبود مداوم آن در تلاش هستند. پرینترهای سه بعدی برای تولید دست های استخوانی (ایمپلنت ساخته شده از استخوان های مصنوعی)، اندام های زنده و سایر تولیدات مصنوعی بکار می رود.

پژوهشگران امیدوارند مهارت خود در زمینه پرینترهای سه بعدی را به یک ایده تجاری تبدیل کنند. بدین منظور حداقل چندین سال طول خواهد کشید تا اندام های ایجاد شده از پرینترهای سه بعدی در بدن انسان بکار گرفته شوند. اما با توجه به توانایی سریع نمونه سازی و آزمایش طرح های جدید، این پیشرفت ها ممکن است.

در حال حاضر نایژه تولید شده این پژوهشگران در یکی از ماشین های MakerBot  با موفقیت به خرگوش ها پیوند زده شده است. برای پرینت نای، یک پرینتر رومیزی مکعبی ساخته شده توسط Maker Bot با یک سرنگ bio-ink افشان (ماده چسپناک ساخته شده از سلول های زنده) را منطبق شد. نازلی که در حالت عادی در دستگاه وجود دارد، پلاستیک اورگانیک به نام PLA را خارج می کند که چهارچوب نای رو ایجاد می کند و می تواند مانند دیگر اورگان ها در بدن انسان تجزیه شود.

دکتر Goldstein می گوید بدنبال روش جدید است که پزشکان بتوانند بصورت اورژانسی ایمپلنت استخوان ها و اعضای بدون اینکه بیمار منتظر عضو جدید بماند، را ایجاد کنند. تصور کنید در همه اتاقهای اورژانس یک پرینتر سه بعدی دارید که می تواند در صورت تقاضای شما عضو جایگزین را پرینت کند!

انتهای پیام/

  • خبرنگار: شادی خالق دوست