به گزارش عصرتبریز، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجانشرقی در آئین افتتاحیه مدرسه استاد شهریار که به همت خانواده سید ابراهیم موسوی ساخته شده است، گفت: در دولت سیزدهم و در دور اول سفر رئیسجمهور، ۹۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل مدارس در حال ساخت اعم از خیر ساز و دولتیساز به استان تسهیلات داده شد.
جبارعلی ذاکری افزود: در دور دوم سفر استانی نیز ۱۶۰۰میلیارد تومان برای استان تعلق گرفته که امیدواریم با هزینه شدن این اعتبارات بخش اعظم پروژههای نیمهتمام در مناطق محروم به اتمام رسیده و شاهد برچیده شدن مدارس کانکسی و سنگی در استان باشیم.
مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی نیز در این مراسم با بیان اینکه بیشتر این افتتاحها در مناطق محروم استان انجام گرفته، اظهار کرد: سیاست دولت سیزدهم ایجاد عدالت آموزشی است که احداث این مدارس مصداق بارز عدالت آموزشی را نشان میدهد.
مسعود سعادتی افزود: امروز در یک منطقه محروم استان افتتاح ۲۲ پروژهی آموزشی در حال انجام است.
وی به حضور پررنگ خیرین مدرسهساز اشاره کرد و گفت: اگر حضور و کمک خیرین، شامل حال آموزش و پرورش نباشد، قطعا بخش بزرگ این اداره ابتر میماند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجانشرقی نیز در ادامه عنوان کرد: با تلاش و همت دولت سیزدهم امسال شاهد رشد فزاینده در ساخت و بازسازی فضاهای آموزشی بودهایم که امروز با افتتاح ۱۰۵ پروژی آموزشی، ۳۳۱ کلاس درس مهر ماه سالجاری تحویل اداره آموزش و پرورش استان خواهد شد.
وی افزود: با افتتاح این مدارس هشت هزار و ۲۰۰ نفر دانشآموز در مدارس تازه ساخت و نوساز به تحصیل مشغول میشوند. سال گذشته خیرین مدرسهساز استان تعهد سه برابری خود نسبت به ساخت مدارس را اعلام کرده بودند که این اتفاق مبارک زمانی رخ داد که بدخواهان ما شعار میدادند دولت از ملت جدا است، اما در عمل نشان دادند که ملت در کنار دولت بوده و دولت نیز همراه ملت است.
فرهاد فرهودی در پایان خاطرنشان کرد: سال گذشته تعهد خیرین ۶۵۰ میلیارد تومان بود که نسبت به سالهای قبل سه برابر افزایش پیدا کرده بود. مدرسه استاد شهریار نیز با متراژ ۱۷۷۷ مترمربع و ۲۶۱۶ مترمربع محوطهسازی، با مشارکت ۵۰ درصدی خانواده مرحوم سید ابراهیم موسوی ساخته شده که اعتبار اداره نوسازی مدارس استان برای تکمیل این پروژه ۱۴میلیار تومان بود.
میر مقصود موسوی، یکی از فرزندان مرحوم سید ابراهیم موسوی در ادامهی این مراسم اظهار کرد: ساخت مدارس آن هم در مناطق محروم حس ناشتاختهای است که نمیتوان آن را توصیف کرد.
وی افزود: احداث این مدرسه با تلاش و برنامههای برادرم به اینجا رسیده و مفتخریم که چنین مدرسهای را تقدیم خانوادهها و شهر گوگان نمودهایم تا دانشآموزان در فضایهای ایمن و مناسب به تحصیل مشغول باشند.
موسوی به اولین خیرین مدرسهساز در گوگان یعنی آقای رشدیه و روانبخش اشاره کرد و گفت: این مدرسهسازان عزیز، مدرسه مدار و سالار خطاب شدهاند چرا که در رأس تمام بناها، مدرسه میتواند منشا ساخت و سازهای انسانی بوده و در تربیت دانشآموزان نیز نقش موثری داشته باشد.
وی با بیان اینکه ظرف را ما میسازیم و مظروف را معلمین با کیفیت تدریس خود میسازند، بیان کرد: دانشآموزان در این مدارس باید با تلاش مضاعف درس خوانده و به مراتب بالایی دست پیدا کنند و تحصیل را صرفا برای گرفتن مدرک ادامه ندهند بلکه در کنار آموزش، انسانیت را نیز سرمشق و الگوی خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه با باز شدن در یک مدرسه در یک زندان بسته میشود، گفت: ایران بهشت خواهد شد اگر چنان چه ما در انجام چنین کارهایی راهرو بوده و با حمایت از مسئولین یکی از متولیان عمران و آبادانی ایرانمان باشیم.