رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی با بیان اینکه دریاچه ارومیه کاملا به گل نشسته است، گفت: برای نجات دریاچه ارومیه تاکنون برنامه کارآمدی از سوی دولت ارائه نشده است.
به گزارش عصرتبریز، علی علیزاده در مورد آخرین وضعیت دریاچه ارومیه، گفت: عدهای کارشناسان اعتقاد دارند که احداث پل در میانه دریاچه تاثیر مستقیمی در خشکی آن داشته است، متاسفانه دریاچه ارومیه در وضعیت مطلوبی قرار ندارد و صادقانه میتوان گفت؛ دریاچه به گِل نشسته است.
دریاچه ارومیه بیش از دو میلیارد لیتر آب نیاز دارد
نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تنها راه نجات دریاچه انتقال آب است، اظهار داشت: دریاچه بیش از دو میلیارد لیتر آب نیاز دارد، در حال حاضر کانال کانی سیب فقط توانایی انتقال ۳۰۰ میلیون متر مکعب آب دارد، این مقدار آب در برابر نیاز دریاچه میزان قابل توجهی نیست.
وی با تاکید بر اینکه دریاچه کاملا به گِل نشسته است، یادآور شد: برای نجات دریاچه ارومیه تاکنون برنامه کارآمدی از سوی دولت ارائه نشده است.
علیزاده در ادامه به راه اندازی آزادراه مراغه – هشترود اشاره کرد و گفت: در حال حاضر مسئولان برای آماده سازی آزادراه در دو شیفت ادامه فعالیت میدهند و پیشرفت قابل توجهی داشته است امید میرود تا ابتدای دی ماه حدود ۳۰ کیلومتر آن به بهره برداری برسد همچنین ۲۱ کیلومتر آن برای سال آینده بهره برداری خواهد شد.
رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی در مجلس به افتتاح بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی اشاره و تاکید کرد: این بیمارستان وارد برنامه ساخت شده اعتباراتی نیز برای اجرای پروژه آن مد نظر قرار گرفته است، سازمان تامین اجتماعی هم در راه اندازی آن کمکهای لازم را خواهد داشت. به جرات میتوان اعلام کرد که بزرگترین بیمارستان حوزه انتخابیه خواهد بود.
نماینده مردم مراغه و عجبشیر در پایان خاطرنشان کرد: شهرک صنعتی مراغه پیشرفت قابل چشمگیری داشته است، این شهر روزگاری نه چندان دور همچون شهر ارواح بوده اما در حال حاضر بالای ۵۰ درصد واحدهای راکد آن فعال شده به گونهای که امروز ظرفیت شهرک پاسخ واحدهای جدید را نمیدهد به دنبال افتتاح شهرک شماره دو هستیم، همچنین بزرگترین کارخانه بطری در مراغه که طی دو سال گذشته کلنگ زنی آن انجام شده و امروز آماده افتتاح است./
صمد
تاریخ : ۲۲ - آبان - ۱۴۰۲سلام جناب علیزاده نماینده محترم موضوع دریاچه ارومیه یک موضوع کاملا تخصصی بوده و سیاسی نمیباشد که در آستانه انتخابات بخواهد تا پررنگ شود با ریختن آب به دریاچه ای که ذاتا ماهیت خود را از دست داده است دریاچه ای ایجاد نخواهد شد چرا که این پدیده طبیعی در جهان و در مورد تعدادی از دریاچه ها اتفاق افتاده است حتی در داخل کشور خودمان . لذا لازم است دولت بجای هدر رفت اعتبارات در مورد تبعات احتمالی بعد از خشک شدن دریاچه برنامه ریزی و سرمایه گذاری و از خسارات بعدی آن تا حد ممکن پیشگیری کند و الا اینهمه هدر رفت اعتبارات و مهمتر از آن آبی که در این شرایط بحرانی به دریاچه ریخته میشود هیچ نفعی به مردم نخواهد داشت فقط میتواند خوراکی برای نمایندگان و مسئولین باشد که بخواهند از این موضوع بهره برداری سیاسی بکنند .