به گزارش عصرتبریز، محمد کلامی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجانشرقی در جلسه آغاز مرحله دوم جهاد آبرسانی گفت: هر جایی بسیج و فرهنگ بسیج وارد شده است کارها و پروژهها به خوبی پیشرفته است.
او افزود: در حوزه آب رسانی در آذربایجانشرقی، حوزه روستایی استانداری، بسیج سازندگی سپاه عاشورا و شرکت آب و فاضلاب استان عملکرد خوب و موفقی داشتهاند.
کلامی با تاکید به اینکه حوزه آب یکی از اولویتهای مهم در استان است، گفت: حوزه آب و رفع تنشهای آبی در استان از ابتدا یکی از اولویتهای مهم استان و استاندار بوده است؛ چه در مورد تامین اعتبار و ساخت سدهای استان و چه آبرسانی به روستاها که یکی از دغدغههای مهم استاندار از روز اول بوده و بر روی این مساله تاکید جدی دارند.
وی ابراز امیدواری کرد: برای شروع مرحله دوم جهاد آبرسانی در استان مانعی برای تامین مالی وجود ندارد و امیدواریم طبق برنامهریزیهای لازم پیش برود.
محمد خانی مدیرعامل شرکت آبفای آذربایجانشرقی نیز گفت: عملیات فاز دوم پروژه جهاد آبرسانی در ۲۳۳ روستا و ۲۱ شهرستان آذربایجانشرقی اجرایی خواهد شد که ۳۷۲ کیلومتر خط انتقال را شامل میشود و امیدواریم تا قبل از رسیدن خرداد ماه که زمان پیک مصرف است این پروژهها به بهرهبرداری برسد.
وی به مرحله اول جهاد آبرسانی اشاره کرد و گفت: در مرحله اول جهاد آبرسانی ۱۲۱ روستا برنامهریزی شده بود بعدا که روستاهای مسیر نیز به این تعداد اضافه شد و آمار کلی به ۱۷۸ روستا افزایش یافت.
مدیرعامل شرکت آبفای آذربایجانشرقی ادامه داد: پروژههای مرحله اول جهاد آبرسانی در سطح روستاهای استان در حال اتمام و باردهی است و میتوانیم در سال جاری و دهه فجر و قبل از فرا رسیدن فصل مصرف، آنها را مورد بهرهبرداری قرار دهیم.
خانی افزود: قرارداد اجرایی مرحله دوم جهاد آبرسانی با قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) با اعتباری بالغ بر یکهزار و ۳۵۰ میلیارد تومان از امروز وارد فاز اجرایی میشود.
وی به پیشرو بودن آذربایجانشرقی در اجرای پروژههای آب در کشور اشاره کرد و گفت: در اجرای پروژههای آبرسانی در آذربایجانشرقی ۸۷ پیشرفت وجود دارد که از این لحاظ جزو سه استان کشور میباشیم.
خانی ادامه داد: قرارد مرحله دوم جهاد آبرسانی بدون تداخل در پروژههای مرحله اول پیش خواهد رفت؛ در مجموع سال اول و دوم جهاد آبرسانی ۴۷۰ روستا در دو سال از آب پایدار و دائمی برخوردار خواهند شد که اتفاق بسیار مهمی در دولت سیزدهم میباشد.
وی افزود: در هفته جاری به مناسبت هفته بسیج طرح آبرسانی در ۹۳ روستا در سطح استان و به صورت همزمان به بهرهبرداری خواهد رسید.
خانی به نقطه قوت این پروژهها اشاره کرد و گفت: بدون اینکه تصفیهخانه اصلی وارد مدار شود آب روستاها پایدار شده است و اینگونه نیست که آب روستاها پس از اتمام کل پروژه به پایداری برسد و افتتاح تصفیهخانهها تضمین نهایی کار است.
رئیس کارگروه آب قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) نیز گفت: امروز در آذربایجانشرقی قراردادی با اعتبار یکهزار و ۳۵۰ میلیارد تومان منعقد میشود که استانداری، آبفا و بسیج سازندگی در این قرارداد نقش دارند.
محمد همت گفت: در کل کشور قرار بود اجرای پروژه برای کمتر از ۱۰ استان ابلاغ شود که یکی از فاکتورهای اساسی انتخاب آن پیشرفت کار بود که در این راستا همدلی و همسویی در آذربایجانشرقی برای پیشبرد کارها و حل مشکلات وجود داد.
وی افزود: هدفگذاری ما در اجرای پروژهها رفع نیازهای اساسی مردم است و اجرای نمایشی و فانتزی وجود ندارد و این موضوع مهم در آذربایجانشرقی اتفاق افتاده است.
وی تاکید کرد: پشرفت کار در کل کشور حدود ۴۴ درصد است که این عدد در آذریایجانشرقی ۸۷ درصد است.
نماینده مجری طرحهای مجتمعهای آبرسانی آب و فاضلاب کشور نیز گفت: یکی از پروژههای خوب کشور در حوزه آب رسانی در آذربایجانشرقی با اهداف عالی در حال انجام است.
محمدحسین محمدی گفت: میزان پیشرفت پروژهها در کشور حدود ۴۴ درصد است که این میزان در آذربایجانشرقی با سرعت بیشتری در حال پیشرفت است.
وی تاکید کرد: مجموع تلاشهای انجام یافته در راستای اجرای پروژهها منجر به تولید آب پاک و باکیفیت برای مردم خواهد بود.
مسئول بسیج سازندگی سپاه عاشورا نیز اظهار داشت: طبق برنامهریزی انجام یافته تا امروز باید ۶۷ درصد پروژهها انجام مییافت که با همکاری تنگاتنگ نیروهای جهادی با آب و فاضلاب استان این میزان پیشرفت به ۸۷ درصد رسیده است.
جواد ملک لو تاکید کرد: در اجرای پروژهها در بین ۶ استان موفق کشور بودیم که توانستیم مرحله اول جهاد آبرسانی را جلو ببریم و مصمم هستیم مرحله دوم را نیز اجرایی نماییم.