خروجی کلاس های مجتع فنی اشتغالزایی مستقیم است
خروجی کلاس های مجتع فنی اشتغالزایی مستقیم است
مدیر مجتمع فنی تبریز گفت: بسیاری از آموزش‌های این مجتمع اشتغال محور بوده و خروجی کلاس‌هایی از جمله برنامه نویسی و طراحی، ورود مستقیم به اشتغال است.

به گزارش عصرتبریز، غفور غفوری در جمع خبرنگاران بیان داشت: این مجتمع از سال ۱۳۷۸ تاسیس شده و با ۲۵ سال سابقه، جز معدود آموزشگاه‌هایی در سطح کشور است که چهار شعبه در حوزه فنی حرفه‌ای دارد.

وی ادامه داد: در این مجتمع با هزار و ۵۰۰ متر مربع فضای آموزشی، واحد مستقل کاریابی و ۸۰۰ نوع دوره آموزشی سالانه حدود شش هزار نفر آموزش می‌‌بینند.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از آموزش‌های این مجتمع اشتغال محور هستند، افزود: خروجی کلاس‌هایی از جمله برنامه نویسی و طراحی، ورودی مستقیم به اشتغال دارند.

همچنین او در مورد برگزاری مسابقه بزرگ مهارت های برنامه نویسی و طراحی وب مجتمع فنی تبریز، اظهار کرد: طبق تحقیقات به دست آمده، برگزاری این مسابقه‌ در سطح کشور برای اولین بار بوده و ۱۰۴ نفر کارآموز کودک، نوجوان و جوان شرکت کننده داشته است.

غفوری هدف از اجرای این مسابقه را استعدادیابی و معرفی به بازار کار عنوان کرد و گفت: افزایش انگیزه، تقویت مهارت در زندگی و توسعه مهارت‌های ارتباطی از جمله اهداف این مسابقه بوده است.

مدیر مجتمع فنی تبریز، بیان کرد: امروز برای برگزیدگان نفر اول، دوم و سوم به ترتیب پنج میلیون، دو ونیم میلیون و یک میلیون جوایز نقدی تقدیم شده و همچنین از دیگر شرکت کنندگان نیز تجلیل به عمل خواهد آمد.

وی خواستار شد: از استاندار میخواهیم تا جلسات اولیه خود را با موسسات آزاد فنی حرفه‌ای برگزار کند؛ چرا که یکی از دغدغه‌های جامعه امروزی اشتغال زایی بوده و آموزش‌های این آموزشگاه‌ها منجر به اشتغالزایی مستقیم می‌شوند.

غفوری حل مشکلات برون سازمانی این سازمان را از وظایف سازمان‌های دولتی دانست و افزود: در استان ما هزار و ۲۰۰ آموزشگاه وجود دارد که در حال حاضر ۷۴۶ آموزشگاه فعال بوده و برای هفت هزار نفر اشتغال زایی شده است.

او بیان کرد: از آموزشگاه‌های آزاد خواستاریم تا بنگاه‌های اقتصادی را به عنوان مشاور خود انتخاب کنند؛ اکثر بنگاه‌های اقتصادی با کمبود نیرو مواجه هستند.

وی با اشاره به اینکه افراد جامعه مدام به دنبال حل مشکل اشتغال در جامعه هستند، افزود: استعدادیابی و برنامه‌ریزی روی کودکان ۱۳ و ۱۴ ساله می‌تواند انهارا برای ورود به مسیرهایی آماده کند که در آینده مشکل اشتغال نداشته باشند.

مدیر مجتمع فنی تبریز گفت: مجتمع فنی، استعدادیابی مهارتی کودکان را به صورت رایگان بر عهده می‌گیرد تا خانواده بتواند مسیر مهارتی فرزندش را تشخیص و در این راه هدایت کند.

غفوری ضمن ابراز نگرانی از اینکه در هیچ کدام از مدارس و دانشگاه‌های کشور سواد مالی آموزش داده نمی‌شود، ادامه دا: اگر فردی بخواهد بدون گذراندن دوره‌های سواد مالی وارد بازار کار شود احتمال شکست او بسیار بالاست.

وی در مورد دوره‌های نذر مهارت، عنوان کرد: شما می‌توانید با معرفی افراد بی‌بضاعت، آنها را به شرکت در دوره‌های نذر مهارت تشویق کنید به شرطی که فرد واقعاً بی‌بضاعت بوده و آموزش‌ها را تا آخرین جلسه دنبال کند.